LG G6 özellikleri için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Önde gelen teknoloji markalarından LG yeni akıllı telefonu LG G6 modeli için hazırlıklarını hızlandırdı. LG G6 özellikleri arasında bazılarından vazgeçildiği ve bunlardan birinin de Friends aksesuarı olduğu idda ediliyor.

Akıllı telefonları ile piyasada kendine iyi bir yer edinen LG bu kez LG G6 özellikleri hakkında gelen bilgilerle konuşuluyor. Çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren şirketin henüz çıkmayan bu modelide modüler tasarım olmayacağı bunun nedeninin ise kullanıcıların ilgi göstermemesi olduğu idda ediliyor. Önceki G5 modelinde modüler bir yapı sunan LG beklenen ilgiyi satışlarda bulamadı. Büyük umutlar ve iddalı tasarımı ile sunulan önceki modelin ardından LG G6 bambaşka bir şekilde geliyor. Her ne kadar modüler yapıda olmaması eski modele sunulan avantajları önlese de büyük bir kayıp yaşanmayacak. Teknoloji severlerin dikkatini çeken yeni özellikleri ile G6 modeli için farklı iddalar da ortaya atıldı.

FRİENDS OLMAYACAK

LG şirketinin Friends isimli aksesuarlarına ilgi gösterilmemesinden de muzdarip. LG G6 özellikleri arasında olmayacağı söylenen Friends isimli aksesuarlar daha iyi bir müzik dinleme ve fotoğraf çekme deneyimi sunuyordu. Fakat günümüzde birçok kullanıcı zaten oldukça pahalı fiyatlarla satılan akıllı telefonlar için bir de harici aksesuar almak istemiyor. LG G6 modelinde Friends olmaması kamera ve hoparlör gibi ekstra aksesuarların takılamayacağı anlamına geliyor. Buna bir benzer olarak Apple şirketi de İphone 7 modelinde kablosuz kulaklık sunarak yaptı. Ama kablosuz kulaklık deneyimi yaşamak isteyen kullanıcıların ayrı bir aparat alması ve bunun için yaklaşık 700 lira ödemesi gerekiyor. İphone kullanıcılarının hiç hoşuna gitmeyen bu durum karşısında gelecek model için kabloluya dönüş yapması ya da aparatı ücretsiz vermesi bekleniyor.

TASARIM BİLGİSİ YOK

Henüz tasarımı ile ilgili bir sızıntı olmayan LG G6'nın yalnızca modüler olmayacağına dair iddalar bulunuyor. Bu iddanın gerçeğe yakın olduğu düşünülüyor çünkü LG V20 modelinde de yapıyı kullanmadı. Geçmişte çıkardığı Flex modellerinde de ekran için farklı yenilikler yapan şirketin G5 modeli modüler yapıdaydı ve beğenildi fakat bu satışlarda etkili olmadı. Telefonun çıkış tarihi olarak 2017 yılının ilkbaharı olması bekleniyor.

Yorumlar