LG V20 4K Video çekme özelliği ve satış fiyatı ile dikkat çekti!

LG hız kesmeden yeniliklerine devam ediyor. LG V20 özellikleri arasında 4k video çekme donanımı dikkat çekerken fiyatı ile de rakiplerinden aşağıda kalmadığını gösteriyor.

Akıllı telefon dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan LG yeni modeli olan LG V20'yi geçtiğimiz ay San Francisco'da tanıttı. Koreli teknoloji şirketinin amiral gemisi olarak gösterilen telefonun özellikleri de çok dikkat çekiyor. LG V20 özellikleri ile olduğu kadar fiyatıyla da adeta bu piyasada bende varım dercesine büyük teknoloji devleri ile yarışıyor. Çift ekranlı olarak piyasaya sunulan telefonun diğer nitelikleri arasında 5.7-inç 1440 x 2560 IPS LCD ekran, Snapdragon 820 işlemci, 16 megapiksel çift lens f/1.8 diyafram ayarında ve 5 megapiksel f/1.9 öne kamera bulunuyor. Tüm bu donanımlarıyla kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran şirketin tek dikkat çeken yönü ise bu değil.

ÇİFT EKRAN DÜNYASI

Önceki modelleriyle de kullanıcılar tarafından sevilen LG şimdi aynı ilgiyi LG V20 için de bekliyor. En büyük teknoloji şirketleri arasında yer alan LG'nin LG V20 özellikleri arasında birinci ekran 5.7 inç, ikinci ekran ise 2.1-inç büyüklüğünde ayrıca son teknoloji ses sistemi ile HD ses kaydı da bulunuyor. Daha önce çıkardığı G5 modeline kısmen de olsa benzeyen bu modeli diğerlerinden ayıran en büyük özellik ise çift ekranlı olmasıdır. Bu ekran sayesinde kullanıcı sıklıkla kullandığı uygulamalardan isterse bildirim alabiliyor.

4K VİDEO ÇEKME KEYFİ

Android 7.0 işlemcisi ile gelen LG V20 aynı zamanda 4K video çekebiliyor. Çift ton LED flaşa sahip olan telefon çift lensli kamerasıyla 135 derece geniş açılı fotoğraflar çekme imkanı da sunuyor. Kullanıcılarına eşsiz bir fotoğraf deneyimi yaşatan V20 görüntüleri sabitleyerek hareketlerden kaynaklı görüntü bozukluklarının da önüne geçiyor. Geniş açılı kamera çekimi sadece arka kamerada değil ön kamerasıyla da geniş açılı çekim sağlıyor. Böylece kullanıcılar selfie çekimlerinde artık daha geniş açılı fotoğraflar çekebilecek.

RAKİPLERİNDEN GERİ KALMADI

Özelliklerinin yanı sıra LG V20 fiyatı ile de büyük rakiplerinden aşağıda kalmadı. İstenildiği zaman arka kapağı çıkarılıp pili değiştirilebilen telefonun Amerika'da 769 dolardan satışa çıktığı belirtildi. Ayrıca Amerika'da ön sipariş veren kullanıcılara LG G Pad tablet de hediye ediliyor. Fakat bu durumun diğer ülkeler ve Türkiye'de olup olmayacağı kesin değil. Benzer özelliklere sahip başka telefonların 2.700 lira civarında olduğu görülüyor, bu telefonun ise yaklaşık 3.000 TL olabileceği düşünülüyor.

Yorumlar