Jeremain Lens asistlere devam etti

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jeremain Lens, Kasımpaşa maçının ardından Gaziantespor karşısında da asistlerine devam etti.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jeremain Lens, Kasımpaşa maçının ardından Gaziantespor karşısında da asistlerine devam etti.

Geçen hafta Kasımpaşa maçında atılan 5 golün 2'sine asistleriyle imza atan Lens, Gaziantepspor karşısında da etkili oldu.
Fenerbahçe'nin kazandığı iki golde de duran topu kullanan isim olan Lens, hanesine 2 asist daha yazdırdı. Emenike ve De Souza'nın kafayla attıkları gollerin ortasını yapan Lens, 3. maçında 4. asistini yaptı.

'KENDİ İŞİMİZİ ZORLAŞTIRDIK'

Maçın en hareketli isimlerinden olan ve galibiyetin mimarlarından olan yıldız oyuncu Lens ise, maçın ardından yaptığı açıklamalarda, 'Öncelikle galibiyetten dolayı mutluyuz. Bu akşam kendi işimizi zorlaştırdık. Maç boyu pozisyonlar ürettik ama gollerimiz duran toplardan geldi. Kaçırdığımız goller nedeniyle işimizi zorlaştırdık. En sonunda kazanarak güzel bir galibiyet aldık' dedi.

'90 DAKİKA SAHA KALMAK İSTEYEN BİR OYUNCUYUM'

Lens, 'Kadromuzda İngilizce bilen birçok oyuncu var. Tecrübeli ve iyi oyunculara sahibiz. Avrupa'da nasıl oynayacağını bilen oyunculardan kurulu bir takımız. O nedenle adaptasyon sürecim kısa oldu.' derken, bir önceki hafta oyundan çıktıktan sonraki tepkisi içinse, ' Çok büyük bir mesele değil açıkçası. Ben duygularımı göstermek istedim çünkü 90 dakika sahada kalmak isteyen bir oyuncuyum. Bugün de 90 dakikada sahada kalmadım ama sonlara doğru yorulmaya başlamıştım. Ama bir yandan da 90 dakika oynamak istediğimi göstermek iyi diye düşünüyorum. Bence büyük bir mesele değildi bu. Kazandığımız için mutluyuz' ifadelerini kullandı.

Yorumlar