Leke dizisi hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Leke dizisi hangi kanalda başlayacak sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Leke dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları Ajanshaber.com'da.

Yaz dizileri furyası 2018 yılında izleyicileri ekran başına kitleyeceğe benziyor. Leke dizisi de şimdiden izleyicilerin dikkatini üzerine çeken yapımlardan birisi oldu. İzleyiciler şimdiden Leke dizisi hangi kanalda başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Dizi yapılan açıklamalara göre Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat tahminlere göre temmuz ya da ağustos aylarında izleyici karşısına çıkacak. Leke oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizide şimdilik anlaşma yapılan tek isim Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Pınar Deniz oldu. Leke dizisi karakterleri ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.

LEKE DİZİSİ HANGİ KANALDA?

Leke dizisi hangi kanalda yayınlanacak sorusu yanıt buldu. Tims&B yapımın yapımcılığını üstlendiği dizi yaz sezonunda Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

LEKE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Pınar Deniz’in yer aldığı Leke dizisi temmuz ya da ağustos aylarında izleyicisi karşısında olmaya hazırlanıyor. Ayfer Tunç’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yapacağı Leke dizisinin şimdilik anlaşılma yapılan tek oyuncusu son olarak Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterine başarı ile hayat veren Pınar Deniz oldu.

LEKE OYUNCU KADROSU

Bilindiği üzere Vatanım Sensin dizisi haziran ayında final yaparak ekranlara veda etti. Pınar Deniz Vatanım Sensin dizisinden ayrıldıktan sonra Leke dizisinin çekimlerine başlanacak. Leke dizisi yaz boyunca devam edecek ve başarılı sonuçlar alına bilirse Leke dizisi için yeni senaryo çalışması başlayacak ve eylül ayında da ekranlarda olacak.

LEKE KONUSU

Leke dizisinin en başarılı olduğu yer ise çok aşırı vurucu ve etkileyici olan senaryosu. Muhtemelen Leke dizisinde namusunu bir leke sürülen bir kıza hayat verecek bu bir kızın bir namus lekesi ile yaşamasının zorlukları anlatılacaktır.

PINAR DENİZ KİMDİR?

Kardeşim Benim 2 filminde de Aslı Enver’in yerine rol almıştır ve çok beğeni toplamıştır. 1994 yılında İstanbul’da doğan Pınar Deniz 24 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünü okurken güzelliği ve yetenekleri ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, Sil Baştan dizisinde Evrim karakterini hayat vererek 2014’de dizi sektörüne girmiştir. Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde de kendisini milyonlara izlettirmiştir. Vatanım Sensin'de Yıldız karakterini canlandırarak büyük beğeni toplamıştır. 

Yorumlar