No 309 yeni bölüm fragmanında Lale Onur için harekete geçiyor

Fox Tv'de izleyici ile buluşan No 309 yeni bölüm fragmanında Lale Onur'a kendini ispatlamaya çalışıyor. Yaptıkları ile Pelinsu'yu daha da kızdıran Lale 19. bölümde onun planlarına karşı durmaya çalışıyor.

Romantik komedi dizileri arasında büyük bir hayran kitlesi olan No 309 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü izleyiciyi güldüren dizide çoğunlukla Onur Lale'nin gönlünü almaya çalışırken bu kez durumlar tam tersi olarak değişiyor. Onur Lale'nin kendisini Pelinsu'ya nispet olsun diye öptüğünü düşünerek tavır alınca Lale bunun öyle olmadığını kanıtlamak için her şeyi yapıyor. İzleyiciyi ekrana kilitleyen ve kimi zaman da hüzünlendiren dizi de artık Lale daha güçlü olduğunu gösteriyor. Başrollerinde Sumru Yavrucuk, Furkan Palalı ve Demet Özdemir'in yer aldığı dizinin gelecek bölümlerinde de Onur ve Lale'yi Pelinsu yüzünden zor günler bekliyor. Onur'a kalacak olan miras ile ilgili bir bilgiyi öğrenen Pelinsu yeni planların hazırlıkları içerisindedir.

NİLÜFER KURTULUŞ'UN PEŞİNE DÜŞÜYOR

Çarşamba günlerinin en romantik dizisi no 309 19. bölüm fragmanı ile yine izleyiciyi şaşırttı. Aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş'un peşine düşerek işin aslını öğrenmeye çalışır. Artık Pelinsu'nun hamlelerine karşı daha tecrübeli olan Lale ise Onur'u korumak ve aşkına sahip çıkmak için şirkette çalışmaya başlamıştır. Şok gelişmelerin yaşandığı yeni bölüm fragmanında yaşanan olaylardan dolayı daha da hırslanan Pelinsu bu kez başka bir planını devreye sokmak üzeredir. Erol ile tartışmalarından ötürü arası bozulan Filiz evden ayrılarak Lale'lerin evinde kalıyor. 

HAMİLELİK KURSUNDA EĞLENCELİ ANLAR

Tüm olanlara rağmen bir arada olmayı başaran Lale ve Onur hamilelik kursuna gitmeye devam eder. Kursta eğlenceli vakit geçiren ikili doğacak bebeklerini yıkamayı öğrenir. Onları mutlu görmeye dayanamayan Pelinsu annesine ne yapıp edip onları ayıracağını ve Songül'e giderek bu evliliğin bebek doğduktan sonra biteceğine dair sözleşmeli olduğunu söylemek istediğini anlatır. Annesi ise bunun çok yanlış olacağını Onur'un sözleşmeyi iptal etmesi durumunda daha da zor bir durumda kalacaklarına dair Pelinsu'yu ikna etmeye çalışır. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği No 309 19. bölümü ile 26 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek.

NO 309 19. BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar