La Casa de Papel Berlin yaşıyor mu? 3.sezonda var mı ve ölmedi mi?

La Casa de Papel Berlin yaşıyor mu? Fenomen dizi La Casa de Papel'in 3. sezon tanıtımı yayınlanması üzerine Berlin ölmedi mi ve 3. sezonda var mı soruları merak edildi.

Büyük hayran kitlesine sahip fenomen dizi La Casa de Papel 3.sezon tanıtımı yayınladı. Bu tanıtımda Berlin'in görüntülerinin olması üzerine heyecanlanan izleyici La Casa de Papel Berlin yaşıyor mu sorusunu merak etti ve arattı. Sezon final bölümünde Berlin'in öldürüldüğü gösterilmişti. Oldukça fazla üzülen izleyici görüntüler üzerine heyecanlandı ve Berlin ölmedi mi sorusunu merak etti. Netflix'te yayınlanmakta olan diziye sayılı günler kaldı. Peki Berlin 3.sezonda var mı? 

LA CASA DE PAPEL BERLİN YAŞIYOR MU?

Geçen sezonun büyük yankı uyandıran dizisi La Casa de Papel 3.sezonu için sayılı günler kaldı. 3.sezon tanıtım görüntülerinden yer alan Berlin, La Casa de Papel Berlin yaşıyor mu sorusunu akıllara getirdi. Bu fikir üzerine oldukça fazla heyecanlanan izleyici Berlin karakterinin 3.sezonda olmasını istiyor. Bu sebeple Berlin ölmedi mi merak konusuyken görüntülerin gelmesi izleyici için sevinç kaynağı oldu. 3.sezon'da ekibe yeni isimlerin de katıldığı görüldü.

İŞTE YENİ İSİMLER

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterlerin buluşmasını izlediğimiz videoda, ekibe yeni katılan isimler olduğunu görüyoruz. Bu isimler: Hovik Keuchkerian (“Bogota”), Najwa Nimri (“Alicia”), Fernando Cayo (‘Tamayo) ve “The Engineer” olarak ekibe katıldığı önceden duyurulan Rodrigo de la Serna.Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“The Professor”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (‘Coronel Prieto’) & Mario de la Rosa (Suarez) ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönüyorlar.

BERLİN SÜRPRİZİ

Ayrıca yeni sezonda Berlin hayranlarını bir de sürpriz bekliyor: İkinci sezonda ölen Berlin’i (Pedro Alonso) 3. sezon tanıtım videosunda görüyoruz. Bu da yeni sezonun Berlin’in gerçek hikayesiyle ilgili sürprizlere gebe olduğunu gösteriyor.

La Casa De Papel, birinci ve ikinci sezonuyla, 2018’de en çok izlenen yabancı dildeki Netflix içeriği oldu. Netflix yakın zamanda, Vancouver Media’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yaratıcısı Álex Pina ile anlaştıklarını duyurmuştu

Yorumlar