Kutsi’nin yeni dizisi ‘Kalbimdeki Deniz’ Fox TV’de başlıyor!

Besteci ve oyuncu Kutsi yeni bir diziyle ekranlara geliyor. Uzun bir aradan sonra FOX TV yeni sezon dizisi Kalbimdeki Deniz’de başrolü oynayacak oyuncunun yeni dizi haberi hayranlarını mutlu etti.

Başarılı oyuncu Kutsi yeni bir diziyle sevenleriyle buluşuyor. Yeni sezonda  Fox TV’de seyirci ile buluşacak “Kalbimdeki Deniz” isimli dizide rol alacak olan Kutsi son olarak Show TV erkanlarında yayınlanan Beyaz Yalan dizisinde yer almıştı. Ekranlara uzun bir ara verdikten sonra hızlı bir dönüş yapan başarılı oyuncu Kalbimdeki Deniz dizisinde başrolü Özge Özberk ve Yeşim Ceren Bozoğlu ile paylaşacak.  Geçtiğimiz gün tanım fragmanı yayınlanan dizinin oyuncu kadrosuna da yeni oyuncular eklendi. Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği dizinin çekimleri, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başladı. Setten ilk kareler basına paylaşılırken çekimlerinin bir bölümünün Şanlıurfa’da yapılacağı öğrenildi. Ekim ayı içerisinde yayınlanacak olan dizinin hikâyesi, her şeye sahip olan Deniz’in mutlu ve refah hayatının bir gün kocasının hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmasıyla sonrasında hayatının tepetaklak olmasıyla başlar.

ÇEKİMLERİNE BAŞLANDI

Kutsi’nin yeni dizisinin çekimleri başladı. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan dizide Kutsi, hayatı bir anda altüst olan Deniz’in kurtarıcı meleği ve ona gerçek aşkı tattıracak Mirat karakterine hayat veriyor. Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen dizinin oyuncu kadrosunda; Yeşim Ceren Bozoğlu, Hakan Eratik, Devin Özgür Çınar, Hakan Vanlı, Sebahat Kumaş, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Hazal Adıyaman, Güzin Usta, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu ve Suat Karausta yer alıyor.

"KALBİMDEKİ DENİZ"İN HİKÂYESİ

Yapımcılığını Pastel Film’den Efe İrvül’ün üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin’in yazdığı ve yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz’ün oturduğu Kalbimdeki Deniz’in konusu ise şöyle: Dizinin ana karakteri Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Bu mutlu ve refah hayatı bir gün kocasının hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmasıyla tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz’i ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak olan Mirat’la yolları büyük bir sürprizle kesişir. “Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

“4 YENİ OYUNCU”

Büyük bir heyecanla beklenen dizinin kadrosuna Kutsi ile Huzur Sokağı dizisinde birlikte rol alan Hakan Eratik, ‘Karagül’ dizisinden bildiğimiz Sebahat Kumaş, son olarak “Göç Zamanı” dizisinde rol alan Batuhan Ekşi ve geçtiğimiz günlerde yayından kaldırılan “Hanım Köylü” dizinde yer alan Hazal Adıyaman dahil oldu.

TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlayan dizinin büyük ilgi uyandıran Kalbimdeki Deniz ilk tanıtım fragmanı  Fox Tv’nin internet sitesi ve televizyon kanalından yayınlandı.

KUTSİ 

Malatya'da 16 Mart 1973 yılında dünyaya gelen Kutsi, lise yıllarında yakın çevresinin tavsiyeleri üzerine şan dersi almıştır. 2000 yılında Erol Köse Production tarafından ilk albümü olan "Aşk Payını Aldı"yı çıkararak büyük bir üne kavuşmuştur. Albümün çıkışından sonra uzun bir ara veren sanatçı daha sonra 2005 yılında Erol Köse Production tarafından "Sana Ne" albümünü çıkarttı. Bir kız kardeşe sahip olan Kutsi, lise eğitimini Ayrancı Anadolu Lisesi'ni tamamlamıştır. Daha sonra kazandığı Mimarlık üniversitesini yarıda bırakmıştır. Show TV ekranlarında uzun yıllar tekrar bölümleri yayınlanan “Doktorlar” dizisiden canlandırdığı ünlü beyin cerrahı Levent karakteri ile oyunculukta da da kendini kanıtlayan başarılı oyuncu, 30.08.2008 tarihinde 8 yıl birlikte olduğu Sinem Bayraktutar'la evlenmiştir. Kutsi'nin 24.09.2009 tarihinde kızı “Ceylin Ada” dünyaya geldi.

DOKTORLAR İLE BÜYÜK ÇIKIŞ YAPTI

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun da büyük desteğini alan Kutsi, “Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor” albümünde bulunan "Duvardaki Resmin" şarkısı ile hayran kitlesini genişletti.  2006 yılında Doktorlar dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atarak çok büyük bir başarı yakalamıştır Kutsi, Doktorlar dizisi bitmesinden sonra Kahramanlar dizisi ile yeniden ekranlara dönmüştür.  2010 yazında Doktorlar'ın tekrarları çok izlenip ve seyirciler tarafından yeniden başlamasının istenmesi üzerine "3 Aralık 2010" tarihinde Doktorlar dizisi yeniden ekranlara geri dönmüştür.

5 ALBÜM SAHİBİDİR

Profesyonel müzisyenlik kariyerinde 5 albüm çıkarmış ve hep hit parçalarıyla çok konuşulmuştur. Piyasaya çıktığı yıllarda büyük ses getiren albümlerde en çok sevilen parçalar;
 "Sana Ne”, “Bomboşum Buralarda”, “Ağlama Kalbim”, “Aşkın Gururu”, “Geçer”, “Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor”, “İlan-ı Aşk”, “Doğum Günü”, “Aynadaki Karşılığı Benim”, “Zor Olsa da”, “Melek ve Kapımı Çal" dır. Huzur Sokağı isimli dizide Bilal karakterini canlandıran oyuncu 2015 yılında Show TV'de başlayan “Beyaz Yalan” dizide Demir Güner karakterini canlandırmıştır. Dizinin düşük reytingleri nedeniyle yayın hayatı kısa olmuştur. Kutsi 2016 yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanacak “Kalbimdeki Deniz” dizisi ile izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

FİLMOGRAFİSİ

Doktorlar (Show TV), 2006-2009 (Levent Atahanlı) Beyin cerrahı

Kahramanlar(TV dizisi) (Show TV), 2009-2010 (Yiğit Özkan) Polis

Huzur Sokağı (ATV), 2012-2014 (Bilal Ocak) Kimya Öğretmeni

Veliaht (ATV), 2013 Jüri

Beyaz Yalan (dizi) Demir Güner 2015

Kırgın Çiçekler Konuk oyuncu 2016

Yorumlar