Kurusıkı silahı, gerçeğe çeviren atölye yapmışlar

Silah kaçakçılığını önlemek için operasyonlar düzenleniyor. Osmaniye’de bu kapsamda bir çalışma başlatıldı. Şehirdeki operasyonda, 18 şahıs ve beraberinde 24 silah ele geçirildi. Kaçakçılar, kurusıkı tabancayı gerçeğe çevirmek için atölye yapmışlar.

Silah kaçakçılığını önlemek için operasyonlar düzenleniyor. Osmaniye’de bu kapsamda bir çalışma başlatıldı. Şehirdeki operasyonda, 18 şahıs ve beraberinde 24 silah ele geçirildi. Kaçakçılar, kurusıkı tabancayı gerçeğe çevirmek için atölyeyapmışlar.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, 2 aydır bir operasyon yürütüyordu. Belirlenen 19 adrese Özel Harekat polisleri ile baskın düzenlendi. 5 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet kurusıkı tabanca ve bunlara ek şarjör ve fişek ele geçirildi. Operasyonda, şüphelilerin adreslerinde ayrıca, 40 bin 800 lira nakit para ve 25 tam altın bulundu.

Şüphelilerin birinin bodrum katında kurusıkı silahlarını gerçek silah haline çevirmek için kurulmuş ekipmanlarla donatılmış bir atölye bulundu. Şüpheliler, emniyete götürüldü.

Yorumlar