Kürk Mantolu Madonna'yı tanımayan sunucu şarkıcı Madonna zannederse

‘Kürk Mantolu Madonna’ ünlü şarkıcı Madonna mı? sorusu sabah programı 'Aramızda Kalmasın' ın sunucu Funda Özkalyoncuoğlu'nun kırdığı o gaf sonrasında sosyal medya da trend oldu

‘Kürk Mantolu Madonna’ bizim bildiğimiz şarkıcı Madonna mı ile başlayan aramalar bugün sabah bir sabah programında yaşanan komik dakikalar sonrasında merak edildi. TV8 ekranlarında yayınlanan ‘Aramızda Kalmasın’ programında Sabahattin Ali imzalı eserin ddünyaca ünlü sanatçı zannedilmesi stüdyoyu karıştırdı. Beren Saat'in yeni oynacağı film de programın sunucusu  Funda Özkalyoncuoğlu, eserdeki karakteri ünlü şarkıcıya benzetmes v akabinde yaşananlar, tüm izleyicileri güldürdü. Sosyal medya da bir an da TT olan bu program da yaşananlar herkesi tebessüm ettirdi. 

BİZİM MADONNA ZANNETTİ

Aramızda Kalmasın'ın ünlü sunucusu Beren Saati'in 'Kürk Mantolu Madonna' filminde oynaması açıklamasından sonra yaşanan karışıklı görülmeye değerdi. Beyaz perdeye uyarlanacak olan eserde Maria Puder karakterini canlandıracak olan Beren Saat'in yeni filmi konuşulurken Özkalyoncuoğlu çok büyük bir pot kırdı. Kitaptaki Madonna'yı dünyaca ünlü sanatçı zannetti. ' Ünlü oyuncunun hayatının çalışması çok farklı olacaktır' demesi ile ortalıkta kahkaha tufanı koptu.

ŞARKICININ HAYATI İLGİNÇ OLABİLİR

Sunucu Jess Molho ile birlikte kitabı yorumlayan Özkalyoncuoğlu, şarkıcı Madonna’nın hayatının Türk filminde anlatılmasının ilginç olabileceğini söyledi. Programın diğer sunucusu Jess Molho’nın Kürk Mantolu Madonna kitabının 1943 yılında yazıldığını açıklaması üzerine stüdyoda bir sessizlik sonrası herkes gülmeye başladı. Bunun üzerine ise günümüzde yaşayan şarkıcı Madonna’nın hayatının nasıl aktırılacağına ilişkin yorum yapıldı. Sonrasında 'O yıllarda Madonna var mıydı?' sorusu adeta herkesi kırdı geçirdi. Sonrasında ise sosyal medya da trend olan konu hakkından olumlu olumsuz yorumlar yapıldı.

FİLM ÇEKİLİYOR

Son dönemin en çok trend olan konusu filmi çekilecek olan eserdi. Ay Yapım imzalı piyasaya çıkacak olan filmin reklamı da sabah programı sonrasında daha da ilgi çekeceğe benzemekte. 

BEREN SAAT BAŞROLLERDE

Çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı filmde başrolü Beren Saat kaptığı iddiaları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Çekimlerine 2017 yılında başlanması beklenen filmin önemli bir yabancı yapım firmasıyla ortak prodüksiyon olarak hayata geçme ihtimali olduğu da iddialar arasında.

'KÜRK MANTOLU MADONNA' KONUSU

''Sabahattin Ali'nin 1943 yılında yazdığı 'Kürk Mantolu Madonna' romanı, Türk edebiyatının başyapıtlarından biri sayılıyor. Kitabın baş karakterleri Maria Puder ve Raif Efendi. Raif Efendi, 20'li yaşlarında babasının isteği üzerine gittiği Berlin'de, sanata olan ilgisi sayesinde bir sanat galerisine gider. Galerideki tablolar arasında bir sanatçının otoportresini görür ve tablodaki kadını hiç tanımamasına rağmen platonik olarak aşık olur. Bu tablo onda daha önce hiç hissetmediği duygular uyandırır. Raif Efendi tablodaki portrenin, Andrea Del Sarto tarafından yapılmış "Madonna delle Arpie" isimli tablodaki Madonna'nın portresine benzediğini düşünür. Tabloya o kadar hayran olur ki fırsat buldukça tabloyu görmeye gider, fakat başka gözlerin onu takip ettiğini farketmez. Artık ritüel halini alan bu tabloyu seyretme seansınlarından birinde bir kadın onun yanına gelir. Bu kadın, tablonun sahibi olan sanatçı Maria Puder'dir. Maria, Raif'in tabloya olan hayranlığının farkındadır. Raif ise başta onun kendisiyle alay eden biri olduğunu düşünür. Tablonun sahibi ile konuştuğunu öğrenince ise dünyası bir daha geri dönüşü olmayacak şekilde değişir.''

ŞARKICI MADONNA HAYATI

Gerçek adı Madonna Louise Veronica Ciccone olan Amerikalı sanatçı, 16 Ağustos 1958 yılında Michigan’da Katolik bir ailenin 8 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Okul yılları boyunca piyano, bale eğitimi alan yıldız, girişken yapısı ve kendini gösteren yeteneğiyle sınıfında sivrilmeyi başardı.New York’un gece kulüplerindeki etkileyici sahne gösterimleriyle müzik çevrelerinin dikkatini çekti ve bu sayede ilk single’ı olan “Holiday”i piyasaya sürdü. Şarkının radyolarda dinlenmesi ve hatta Amerika TOP 20’lere girmesiyle hızla yükselen Madonna, daha sonraki “Lucky Star” ve “Borderline” şarkıları ile yeni bir dünyanın kapılarını araladı.İlk olarak “Vision Quest” ve “Desperately Seeking Susan” adlı filmlerde oynadıktan sonra sıradışı tavırlarıyla dikkat çeken aktör Sean Penn ile evlendi. Ertesi yıl David Rabe’in “Goose and Tom-Tom” adlı bir tiyatro yapımında Sean Penn ile birlikte rol aldı. 16 Ağustos 1985 tarihinde California’daki evlilik törenleri medya tarafından büyük ilgi gören çift, 1986 yılında “Shangai Surprise” adlı filmde yeniden birlikte rol aldılar.14 Ekim 1996 yılında erkek arkadaşı Carlos Leon’dan Lourdes Maria Ciccone Leon adında bir kız çocuğu dünyaya getiren star, anne olmasıyla birlikte sakinlik ve huzurun hakim olduğu bir yaşam biçimini benimsedi. Bu sırada “Who’s That Girl?” (Kim Bu Kız?) ( 1987 ) ve “Body of Evidence” (Kanıt Vücutlar) ( 1993 ) adlı filmlerin özgün müziklerine imza attı. 2000 yılında birbirine çok zıt iki ödül kazandı. En kötülerine verilen Razzie Ödüllerinde “yılın en kötü kadın oyuncusu” seçilen Madonna, aynı zamanda İngiliz Cosmopolitan dergisinin seçtiği “dünyanın en çok imrenilen 100 kadını” listesinde 1 numara oldu.

Yorumlar