'Krypton' Dizisinin başrol oyuncusu belli oldu!

Fantastik film kahramanlarının ilk sırasında yer alan Superman'in hayatını anlatacak olan Krypton dizisinin kadın karakterini canlandıracak olan başrol oyuncusu belli oldu.

Süper kahraman Süperman'in öncesini anlatacak olan Krypton dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Süperman'in doğumundan önce geçen ve Krypton'un yok olmadığı bir evreni izleyiciye sunacak olan dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimlerde yavaş yavaş netleşmeye başladı. Fantastik içerikli dizide baş rol oynayacak kadın oyuncu da kadın oyuncunun belli olduğu açıklandı. Deadline'nın yapmış olduğu habere göre, dizi karaktelerinden Lyta Zod'u canlandıracak olan kadın oyuncunun 'Georgina Campbell' olduğu öğrenildi. Amerikan Televizyon dünyasında ilk rolü olacağı belirtilen Campbell'in ismininin daha önce çok fazla duyulmamış olması dikkat çekiyor.

“LYTA ZOD" BELLİ OLDU

Süperman'nin var oluşundan öncesini anlatacak olan Krypton dizisinin baş karakteri Lyta Zod'u canlandıracak oyuncu belli oldu. Dizide baş karakter olan Lyta Zod, Krypton Askeri Akademisi'nde öğrenci olan Lyta, süper kötü olarak bilinen General Zod'un soyundan gelmektedir. Lyta'nın, Superman'in dedesi Seg-El ile bir romantizm içine girecek olması işleri biraz karmaşık durumlara sahne olacak. Lyta, karaktere hayat verecek olan Georgina Campbell'in isminin daha önce duyulmadığı ve Amerikan televizyon dünyasındaki ilk rolü olacağı edinilen bilgiler arasında.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU İÇİN SEÇMELER DEVAM EDİYOR

Syfy'dan pilot bölüm siparişi aldığı öğrenilen Krypton dizisinin hikayesi Superman'in iki kuşak öncesini anlatacak olup, Superman'in dedesinin ailesinin onurunu kurtarmak için verdiği mücadele üzerine odaklanacak. Dizinin deneme bölümünün çekimlerinin Sırbistan'da yapılacağı öğrenbildi. David S. Goyer ve Warner Horizon Television yapımcılığında hazırlanan diziyle ilgili diğer oyuncu kadrosu için oyuncu seçimlerinn devam ettiği alınan haberler arasında.

KRYPTON'UN KONUSU

Süper kahraman Superman’in ailesini yakından tanımayı sağlayacak olan dizide, kahramanın dedesini merkezde yer alacak. İzleyiciye fantastik bir dünyanın kapılarını aralayacak olan dizisinin hikayesi ise şöyle olacak. Sürgünde olan El ailesi, Krypton gezegenine adalet ve umut getirecektir. Dizi, bilinen en büyük süper kahramanın olan süpermenin doğumundan önce gezegendeki büyük karmaşayı ve ailenin mücadelesini seyirci ile buluşturacak.

GEORGİNA CAMPBELL 

Georgina;  Londra da sokak yürürken bir yönetmen tarafından fark edildi söylüyor. "Bu parlak, parlak yönetmen Sarah Walker beni buldu. dedi. 

Yorumlar