KPSS mağduru hemşir ve hemşireler sesini duyurmaya çalışıyor

2018 KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından binlerce kişi tercih dönemini beklemeye başladı. Mevcut atamalar ise 2016 KPSS puanlarıyla yapılmıştı. Şimdi binlerce mağdur konuyla ilgili araştırma yapıyor.

2018 KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından binlerce kişi tercih dönemini beklemeye başladı. Adaylar sınav sonucunu öğrendikten sonra devlet kurumlarının memur alımlarını araştırmaya başladı.

Bu yıl sınava giren adaylar seçim nedeniyle sınavın ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından atamalar konusunda araştırma yapmaya başlamıştı. Mevcut atamalar ise 2016 KPSS puanlarıyla yapılmıştı. Şimdi binlerce mağdur konuyla ilgili araştırma yapıyor. Binlerce kişi merakla alım tarihlerini ve ne kadar personel alımı yapılacağını merak ediyor.

MAĞDURLAR SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOR

2018 KPSS seçimler nedeniyle ileri bir tarihe alınmıştı. Yapılan atamalar ise 2016 KPSS puanlarına göre yapılmıştı. Bu yıl sınava giren adaylar mağduriyetlerini duyurmaya çalışıyor. Özellikle sağlık personelleri mağdur edildiklerini ifade ediyor. 

SINAVA GİREN ADAYLAR ATAMA KONUSUNDA BİLGİ EDİNMEK İSTİYOR

Sosyal medya platformlarda atamalarla ilgili çeşitli paylaşımlar yapılıyor. Adaylar atama konusunda bu yıl neler olacağını araştırmaya başladı. Detaylı bir bilgi verilmediği için binlerce aday konuyla ilgili en kısa süreçte yetkili makamlardan bir açıklama yapılmasını bekliyor.

Yorumlar