Koray Şener gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koray Şener için Ülker Stadı’nda cenaze töreni düzenledi.

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı öncesi kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için Ülker Stadı’nda tören düzenledi.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç , Fenerbahçeli futbolcular, Şener’in ailesi ve çok sayıda taraftarın katıldığı törende Şener’in özgeçmişi okundu. 

ALİ KOÇ: "SENİN KOLTUĞUNU HEP BOŞ BIRAKACAĞIZ"
 
Törende konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Koray Şener'in için son görevlerini yerine getirmek için biraraya geldiklerini belirterek, "Koray'ın annesi Gülümser hanım, babası Rıfat bey... Büyük ailemizin her bireyi. En zor günümüzde bir aradayız. Bizlere veda eden Koray'ımıza son görevimizi yerine getirmek için buradayız. Fenerbahçe aşkını kalbinde taşıyan örnek Fenerbahçeli. Fenerbahçe'ye adanmış kısacık bir ömür. Allah takdiri demekten başka hiçbir tesellimiz yok. Arkadaşların seni çalışkan, öz verili, insanlara değer veren, Atatürk'ü çok seven Fenerbahçe sevdalısı diye anlatıyorlar. En sevdiğin yerde buradayız. Seni milyonların sevgisiyle uğurluyor. Tarif edilemez üzüntüyle Atamızın huzurunda seni anacağız. Sahada mücadele ederken hep kalbimizde olacaksın. Senin koltuğunu hep boş bırakacağız. Kederli ailene, arkadaşlarına, camiamıza başsağlığı diliyorum. Güle güle iyi insan, mekanın cennet olsun." ifadelerini kullandı.

MEHMET TOPAL GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Törende bir konuşma yapan Fenerbahçe kaptanı Mehmet Topal, "Kelimeler yetersiz. Koray'ın artık bizimle olmamaması, onu unutacağımız anlamına gelmiyor. Bundan sonra Koray'ın annesi annemiz, Koray'ın babası babamız olacak" dedi.

EN ACI DEPLASMAN

Törenin ardından Şener’in cenazesi konvoyla Kocaeli’ne götürüldü. Körfez ilçesinde düzenlenen törenin ardından Koray Şener’in cenazesi defnedilecek. 

Yorumlar