Konyaspor tek golle teslim oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Konyaspor, kendi evinde Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki temsilcimiz Konyaspor, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e Ferreyra'nın attığı golle 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Atiker Konyaspor, müsabakanın ilk 15 dakikasında orta alanda kontrolü elinde bulundurdu. Hücumda Ömer Ali Şahiner, Milosevic ve Bajic ile etkili ataklar geliştiren ev sahibi ekip, aradığı golü bulamadı.

Atiker Konyaspor'un baskılı futbolu karşısında, kanatlardan orta yaparak ve defansın arkasına pas atarak gol arayan Shakhtar Donetsk ise Ferreyra ataklardan yararlanamadı. İlk 15 dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Ukrayna temsilcisi, etkili ataklar geliştirdi. İki takım da aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarında kontrollü bir oyun oynayan Konyaspor, savunmada kalarak Shakhtar Donetsk ataklarına karşı koymaya çalıştı. Ancak yeşil beyazlılar 76.dakikada Ferreyra'nın attığı golle maçta yenik duruma düştü.

Kalan dakikalarda gol bulamayan temsilcimiz mücadeleden 1-0 yenik ayrıldı.

A. Konyaspor - Shakhtar maçı ilk 11'leri
A. Konyaspor: Serkan, Douglas, Ali Turan, Vukovic, Skubic, Jonsson, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Hadziahmetovic, Bajic, Milosevic

Shakhtar Donetsk: Pyatov, Butko, Kucher, Rakitskyy, Ismaily, Fred, Stepanenko, Marlos, Kovalenko, Bernard, Ferreyra

Yorumlar