Kısmetse Olur 10 Ekim Adnan ve Didem cephesindeki ayrılık çanları evi dağıtacak

Kısmetse Olur yarışma programının 10 Ekim tarihli yayınında yaşananlar herkesi şok etti. BU hafta eve Gelin adayı Mehtap, Didem Delen ile ilgili iddiası şok etkisi yaratırken çiftin ayrılacağı yönünde dedikoduların çıkmasına neden oldu.

er hafta eleme heyecanının yaşandığı Kanal D Kısmetse Olur evinde, bu hafta elenen isimlerden çok programa dahil olan iki isim, herkesi şok etti. Bunlardan ilki geçtiğimiz sezon Kısmetse Olur evinde aradığını bulamayan Ayça Beğen olurken diğer eve giren eski adaylardan Mehtap'ın kırdığı potlar daha ilk günden gündeme oturdu. Tansiyonun sürekli yükseldiği programda, Mehtap'ın Adnan İle birlikte bir yola çıkan Didem Delen hakkında yapmış olduğu son dakika açıklamaları güne damgasını vurdu. Mehtap'ın bu davranışı yolunda giden ilişkilerinde de bir çatlama oluştururken, Didem Delen'in evli olduğunun açıklaması programda soğuk rüzgarların esmesine neden oldu.  Peki Mehtap'ın açıklaması Didem evli şeklinde iddialara Adnan'dan gelecek tepki nasıl olacak?

DİDEM'İN ŞOK EDEN GEÇMİŞİ

Kısmetse Olur Evinde gün geçmiyor ki bomba bir haber çıkmasın. Bu hafta yarışmadan elenen Esra'nın yerine giren Mehtap'ın bu hafta Didem hakkında son dakika bombasını patlayacağı konuşulurken, Kısmetse Olur 10 Ekim Fragmanında ortaya çıkan Didem'in evlenip ayrıldığı açıklaması şok etkisi yarattı. Didem'in bu ayrıntıyı Adnan'dan gizlemiş olması ilerleyen bölümlerde çiftin arasında büyük sorunlar yaşanacağı tahmin ediliyor. Sosyal medya büyük ses getiren olay sonrasında damat adayının Kısmetse Olur evini dağıtacağı söyleniyor. Gelin adayı Didem'in bu iddialar karşısında sessiz kalmasının ise iddiaların doğruluğunu kanıtlıyor şeklinde değerlendiriliyor. 

DİDEM İLE ADNAN AYIRILACAK

Didem ile Adnan yaşadıkları bu gergin dolu bekleyiş devam edeken çiftin ayarılacakları yönündeki dedikoldular hat safhaya ulaştı. Bu hafta eve giren Mehtap'ın ilk dakikadan itibaren kırmaya başladığı potlar, sonrasında evde gergin dakikalar yaşandı.   

RABİA ÇİLEDEN ÇIKTI

İnişli çıkışlı ilişkilerinin devam ettiği Rabia ve Gökhan tarafında da durum pek iç açıcı değil. Geçtiğimiz hafta Rabia'nın devamlı olarak Aykut'tan bahsetmesi, ilişkinin bitmesine sebep olurken, Rabia ve Gökhan'da ayrılık taraflarında. '8 damat adayım var' diyen Rabia, Gökhan'ı adeta çileden çıkartmış ve hediye verdiği montun Gökhan tarafından kesilmesine ve ilişkinin de bitmesine yol açmıştı. Birbirine genel olarak yakıştırılan çiftin, bakalım ilerleyen zamanlarda akıbeti de ne olacak? merak ediliyor. Öte yandan bu olaylardan önce yaşanan Gökhan'ın yeni gelin adayı Esra'ya olan ilgisi de gündemi zorlamış ve Rabia'yı da çileden çıkartmıştı. Gökhan'a olan aşkını itiraf eden gelin adayı gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Yorumlar