Kısmetse Olur 23 Ekim haftanın finalinde elenen isim

Kısmetse Olur 23 Ekim'de elenecek olan isim yine ifşa edildi. Şok eden açıklamalarda eve girecek olan isim için de pek de yabancı olmayan bir kişi olduğu açıklaması yapıldı

Kısmetse Olur 23 Ekim pazar (bu hafta) kimin eleneceği konusunda yine son dakika ifşalar mevcut. şimdiden bu haftanın elenen kişisinin kim olduğu konusunda merak uyandıran cevabın sosyal medyadan açıklandığı öğrenildi. Kimi zaman skandal dosyalarının yaşandığı, gerçeklerin ifşa edilmesine rağmen pür dikkat seyredilen evlendirme yarışmasında bu hafa ta yarışmanın aşıkları arasında gerilim dolu dakikalar geçti. Sezona bomba gibi isimlerle başlayan ancak ilk zamanlarda istediği izlenme oranınabir türlü kavuşamayan yarışmaya geçtiğimiz haftalarda giren Ayça ve Mehtap, ortalığı germeye başlamışke, reytinglerde de istenilen orana ulaşıldığı aşikar iken gözler heyecanlı 23 Ekim eleme gecesine çevrildi. 

KISMETSE oLUR 23 EKİM ELENEN İSMİ

Heyecanlı, kavgalı ve bol ifşalı geçen bir Kısmetse Olur haftasının daha son günü,umartesi akşamı yapılacak halk oylamasında kimin ismi çıkacağı merak konusu ancak daha da meraklanılan konu kimin eleneceği. Bayanların revaçta olarak izlediği Kısmetse Olur 23 Ekim elenen isminin evin erkek adayları arasından olduğu belirtildi. Yarışmadan bu hafta en yaşlı damat adayı Suat Tümer'in elendiği açıklamasından sonra haftanın kral ve kraliçesi ifşası da belli oldu. Geçtiğimiz hafta eve veda isim, en yaşlı gelin adayı olan ve evi karıştırdığına yarışmacılarca kanaat getirilen Leyla Keskin olmuştu. 

 

KRAL VE KRALİÇE BELLİ OLDU

Bu hafta kral ve kraliçe koltuğuna oturacak olan isimler de açıklandı. Adnan ve Rabia haftanın birincileri olacak. İlgi ile takip edilen gündüz kuşağı programının damat adayı Adnan Kızıltaş, genç kızların kalbiinde adeta taht kurmuş ve oylama da genellikle birinci olarak çıkan isim. Geçtiğimiz sezondan bu yana, izleyicilerinden tam not almış olan Adnan ve Didem arasındaki gelişmeler de sıklıkla takip ediliyor.

 

EVE KİM GİRECEK?

23 Ekim Pazar akşamı eve girecek isim de merak konusu oldu. Kısmetse Olur evine Pazar akşamı tanıdık bir isim dahil olacak. Fenomen isimli programın adaylarından olan Onut Yüksel Kısmetse Olur evine aday olacak.

ONUR YÜKSEL HAYATI

1984 yılı doğumlu olan Onur Yüksel aslen Karabük'lüdür. Memur bir ailenin çocuğu olarak Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra profesyonel basketbol oynamaya başlamıştır. 

ADNAN KIZILTAŞ HAYATI

Kesinlikle ki Kısmetse Olur 2 sezonuna da damgasını vurmuş olan adayı Adnan'dır. Kısmetse Olur Adnan'ı hayatı mesleği ve yaşamı, genç kızlarca merak ediliyor. Adnan Kızıltaş 23 yaşında ve başak burcu. Aslen Karslı olan Kısmetse Olur Adnan İstanbul’da yaşamaktadır ve Tercümanlık işi yapmaktadır. Göz rengi koyu kahve olan Adnan Kızıltaş, 86 kilodur ve 1.90 boyundadır.

Yorumlar