Survivor Ezgi Kiralık Aşk'a dikey geçiş

Survivor Ezgi, Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk'a transfer oldu. Kiralık Aşk 58. bölümünde Avcı, dizi de rol alıp almayacağı konusunda da henüz bir açıklama yok.

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk'a bomba transfer. Miss Turkey ile adını duyurduktan sonra Survivor'da yarışan Azgi Avcı, dizi de rol alacak. 2013 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olmasından sonra başlayan ünlü hayatı, sunuculuğunu yaptığı magazin programı ile devam edip, en son olarak da Survivor ile devam etmişti. Diziye transfer olan Avcı, hangi karakterde karımıza çıkacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

KİRALIK AŞKA TRANSER OLDU

Geçtiğimiz dönem de adı Avatar Atakan ile anılan Ezgi Avcı, şu sıralar Kiralık Aşk'a transferi ile adından sıkça bahsettirmekte. Yapımcılar tarafından ise hangi karakterde oynayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmasa da sevenleri de diziye olan odağını arttıracağa benzemekte.

DİZİ DE TRANSFER ZİNCİRİ

Müjde Uzman Seçkin Özdemir'in Kiralık Aşk dizisine transfer olması akabinde geçtğimiz günlerde ortaya atılan Survivor Ezgi'nin diziye dahil olacağı iddiaları doğrulandı. Dizinin yeni sezonda Cuma akşamları yerini kimseye bırakmama çalışmalarının da devam ettiği öğrenildi. 

 

EZGİ AVCI'NIN HAYATI

2013 yılında yapılan "Miss Turkey" yarışmasında 3'üncü olan Ezgi Avcı,1995 doğumludur. 2016 yılında Survivor'ın ünlüler takımında yer alan Ezgi Avcı'nın adı ve Survivor Atakan ile aşk dedikodularına karışmıştı. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır. Yeni sezona Seçkin Özdemir ve Müjde Uzman gibi oyuncularla "Merhaba" diyen 'Kiralık Aşk'a katılan tescilli güzelin, nasıl bir rolle kamera karşısına geçeceği şimdiden merak konusu. 

KİRALIK AŞK 58. BÖLÜMÜ

Dizinin yanınlanan fragmanında bir detay çok dikkat çekiyor. Defne öyle bir anda tüm cesaretiyle Ömer’in karşısına öyle bir dikiliyor ki, hem bizi hem de Ömer’i soluksuz bırakıyor. Severek izlenen dizi bu akşam 58. bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölüm de Ömer'in Defne'ye olan dayatması konu alınacak. Artık sevgili olduğunu dile getiren Ömer'e karşı Defne yapacağını şaşıracak. Pamir, Defne ve Ömer'e karşı adeta savaş ilan ediyor. Cevdet’le Ayşegül arasındaki problemler öyle bir hal alıyor ki, tüm mahalle olaya müdahale etmek zorunda kalıyor. Bu şaşırtıcı olaylar İso’yu bir ateş çemberinin daha ortasına doğru itiyor.

Yorumlar