Kimya Gökçe Aytaç kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Kimya Gökçe Aytaç kimdir? Erkenci kuş dizisinden Diriliş Ertuğrul'a transfer olan Kimya Gökçe Aytaç kaç yaşında ve nereli?

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman'ın sevgilisi karakterini canlandıran oyuncu Kimya Gökçe Aytaç kimdir merak ediliyor. Güzel oyuncu Erkenci Kuş dizisinden rol icabı ayrıldıktan sonra Diriliş Ertuğrul dizisine transfer oldu ve orada rol alacak. Peki Kimya Gökçe Aytaç kaç yaşında ve nereli? Detaylar ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

KİMYA GÖKÇE AYTAÇ KİMDİR?

Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Erkenci Kuş dizisinde bir süre rol alan ve orada birçok kişi tarafından tanınan oyuncu bu sıralarda Diriliş Ertuğrul'da rol olacağı konusu ile gündemde. Kimya Gökçe Aytaç kimdir? Her ne kadar Erkenci Kuş dizisi ile tanınsa da güzle oyuncu sektörde birçok dizide e reklam filminde rol aldı. 

1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tiyatro kökenli oyuncu ilk oyunculuk deneyimini, Medcezir dizisi ile gerçekleştirmiştir. Güzel oyuncunun boyu; 1.75, kilosu ise 55’tir. Doğum tarihi gün ve ay olarak bilinmediği için burç bilgisine ulaşılamamıştır.

KİMYA GÖKÇE AYTAÇ'IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR;

Yahşi Cazibe, Zeyrek ile Çeyrek, Kertenkele, Rüzgarın Kalbi, İdeal Koca, İki Yalancı, Servet ve Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca İstikbal, Papia, Balparmak, Esenora reklamlarında oynamıştır. Rol aldığı sinema filmleri ise Koca Bulma Sanatı, Suda Balık ve Vezir Parmağı’dır.

2016 yılında İstanbul Profile Kültür Merkezi’nde İdeal Koca ile Sevgili Karım ve Uykusuz isimli tiyatro oyunlarında sahne almıştır.

2018’de ise ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul‘un oyuncu kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştır. Dizinin 5. sezonunda katılan başarılı oyuncunun Diriliş’te Evdokya karakterini canlandıracağı belirtilmiştir.

Craft Oyunculuk atölyesinde temel oyunculuk eğitimi, Dialog Anlatım ve İletişim, profesyonel oyunculuk eğitimleri almıştır. Özel yetenekleri arasında, tekvando, at biniciliği, klasik ve elektro gitar mevcuttur. Ayrıca şan eğitimi de almaktadır.

BİR EVLİLİK YAPTI

Güzel oyuncu 2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan Gökçe Özyol ile evlenmiştir. Ancak evliliği şiddetli geçimsizlik nedeni ile 2013 yılında son bulmuştur. Çift birbirine karşılıklı etkili eylem, tehdit ve hakaret davası açmıştır. Daha sonra evlerini ayırmış, arkadaşla kahvaltı nedeni ile kavga etmişlerdir. Daha sonra yumruklaştıkları açıklanmış, Gökçe Aytaç’ın ise bu olayda yüz kemiğinin kırıldığı belirtilmiştir. Sorunlu biten evliliğin ardından çiftler oturup düşündükten sonra sakince karar vererek anlaşmalı olarak boşanmışlardır.

Yorumlar