Ayla filminin küçük yıldızının son halini görenler şaşırdı!

Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı olan sinema filmi Ayla’nın küçük yıldızı Kim Seol’un son hali görenleri şaşırttı. Ayla’nın Koreli küçük yıldızı Kim Seol, şimdilerde güzeller güzeli bir genç kız. İşte izlenme rekoru kıran Ayla filminin sevilen küçük yıldızının son hali…

Hikayesi Kore savaşına dayanan ve izlenme rekorları kıran Ayla filminin minik yıldızı Kim Seol, filmdeki performansı ile Türk izleyicisi tarafından çok sevilmişti. Sevenleri, Kim Seol’un son halini merak ediyor. Peki, Kim Seol şimdi ne yapıyor? Kim Seol kimdir? Kim Seol kaç yaşında?

Türkçe, Korece ve İngilizce olmak üzere üç farklı dilde yayımlanan Ayla filmi, 2017’de vizyona girmiş ve gişedeki başarısı ile izleneme rekoru kırmıştı.

İsmail Hacıoğlu'nun başrolünde oynadığı ve Kore Savaşı döneminde yaşanan gerçek bir olayın hikayesini anlatan Ayla filminde çocuk Ayla'yı, Koreli Kim Seol oynamıştı. 

Etkili sahneleriyle hafızalarda yer edinen Ayla'nın, Koreli minik yıldızı Kim Seol Türk izleyicisi tarafından çok sevilmişti ve oyunculuk performansı ile izleyiciden tam not almıştı.