Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu ATV'de!

Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu doldurabilirsiniz. im Milyoner Olmak İster başvuru formu online doldurarak sizde yarışmaya katılabilirsiniz.

Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Selçuk Yöntem'in sunumu ile ekrana gelen ATV Kim Milyoner yarışması ilgi ile izleniyor. Herkesin sevdiği Kim Milyoner Olmak İster yarışması geçen yarışmada kazandığı ödülü şehit ailesine bağışlayan yarışmacı ile dikkatleri üzerine çekti ve sosyal medyanın en çok konuşulanlarından biri oldu. Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu online doldurarak sizde yarışmaya katılabilirsiniz. Yarışmaya stüdyodaki seyircinin de yarışmacının seyirci jokerini kullanmasıyla yarışmaya katılan izleyenler ekran başındakileri de heyecanlandırıyor. Yarışma Türk televizyon tarihinde en çok ilgi gören yarışmalardan birisi olduğu için yıllardır devam ediyor. Her hafta Cuma, Pazartesi ve Çarşamba günü ekrana gelen yarışma katılmak isteyenler tarafından sıklıkla aranıyor. Atv kim milyoner olmak ister yarışması ile hem bilgi ve deneyimler ölçülüyor hem de para kazanılıyor. Eski formatında on beş tane soru olan yarışmanın yeni formatında toplamda on iki adet soru yer alıyor. Atv Milyoner Olmak İster yayınlandığından beri büyük ödülü alan olmadı. Bir çok ülkede aynı isimle yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster ilk önce büyük ödül olarak 500 Bin TL veriyordu fakat Türk Lirası'ndan altı sıfır atıldıktan sonra büyük ödül 1.000.000 TL'ye çıkarıldı. 

BAŞVURU FORMU

Formu doldururken; daha önce "Kim Milyoner Olmak İster" mülakat görüşmesine katıldınız mı, daha önce bir yarışma programına katıldınız mı, programda hedeflediğiniz para ödülü ne kadar, hedeflediğiniz para ödülünü kazanırsanız ne yapacaksınız, kendinizi nasıl tanımlarsınız, 1 Milyon TL değerindeki soruyu siz soracak olsanız ne sorardınız, sormuş olduğunuz 1 Milyon TL değerindeki sorunun cevabı gibi bölümler yer alıyor. Kenan Işık'ın sunumu ile yıllarca ekrana gelen yarışmayı Işık beyin kanaması geçirdiği için bir çok ünlüden sonra şimdi de Selçuk Yöntem sunuyor. Dünyanın en çok kazandıran bilgi yarışması olarak anılan programda yarışmacılara toplam da 12 tane soru soruluyor ve 4 joker hakkı veriliyor. İki adet baraj sorusunun bulunduğu yarışmada, eğer barajı aşarsanız baraja gelene kadar kazanılan para ödülü yarışmacının oluyor. On iki sorusunun sonunda 1 Milyon TL'lik ödül bulunuyor.

ATV KİM MİLYONER FORMU İÇİN TIKLAYIN!

Atv Milyoner Olmak İster de stüdyodaki konuklarında yarışmacı seyirciye sorma joker hakkını kullanmak istediği takdirde doğru olduğunu düşündükleri butona basarak yarışmacıya yardımcı olması sağlanıyor. Yarışmacıların kullanabileceği joker hakları ise; telefonla, seyirciye sorma, çift cevap ve yarı yarıya joker hakları bulunuyor. Telefonla joker hakkında yarışmacının vadını verdiği 3 arkadaşından birini seçerek arayıp 30 saniye içinde soruya cevap vermesini ya da fikrini söylemesini istiyor. Yarı yarıya jokerde ise bilgisayar yanlış olan iki seçeneği rastgele çıkarıyor. Seyirciye sorma jokeri ise stüdyoda bulunan konuklara verilen el bilgisayarı sayesinde sorunun cevap hakkında bir seçim yapılıyor ve konukların verdiği cevaplar grafik olarak yansıtılır.

Çift cevap jokeri ise aynı soruya iki kez cevap verme hakkı tanıyor. Bu jokeri kullanan yarışmacılar ise yarışmadan çekilemez. Yarışmaya daha önceden katılıp tekrar katılmak isteyenler ise tekrar başvuru yapabiliyor. Kim Milyoner Olmak İster son bölüm de Celil İyidoğan isimli yarışmacı kazandığı ödülü Sur’daki operasyonlarda şehit düşen Abdülselam Özata’nın ailesine bağışlayacağını söyledi. Aldığı teğmen maaşıyla 9 kardeşini okutan, Abdülselam Özata'nın ailesine vereceğini söyledikten sonra yarışmacı sosyal medyada çok konuşuldu ve uzun süre alkışlandı. Endemol Shine Türkiye tarafından oluşturulan Türkiye'de ilk kez Show TV'de daha sonra Kanal D'de, Star'da ve son olarak da ATV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Cash Mountain adı ile yayınlanmaya başlayan yarışma dünyaca ünlü bir genel kültür yarışması olduğu için büyükten küçüğe herkes tarafından takip ediliyor. Yarışmaya sadece Türkiye'den değil farklı ülkelerden de başvuru yapabilir, çağırıldığınızda mülakata gidip seçilirseniz yarışmacı olabilirsiniz.

SELÇUK YÖNTEM 

Selçuk Yöntem 13 Temmuz 1953 yılında Eyüp'te dünyaya geldi. Aşk-ı Memnu da ki Adnan Ziyagil rolü ile büyük ses getiren oyuncunun annesi Erzurumlu, babası ise Adapazarılı'dır. 1976 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1994'te İrfan Yalçın'ın Aşağıdakiler adlı oyununu, 1995'te Savaş Dinçel'in Gürültülü Patırtılı Bir Hikâye adlı oyununu yönetti. 1989 yılında Peynirli Yumurta adlı oyunla "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü aldı. Tiyatro sahnesinin yanı sıra TRT'de İstanbul Radyosu'nda radyo oyunları ile yer aldı. Şimdilerde ise ünlü sunucu Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirmiş olması ve programı sunamayacak olması nedeniyle Kim Milyoner Olmak İster'in 4. sezon sunucusu olmuştur.
KİM MİLYONER OLMAK İSTER DE SELÇUK YÖNTEM'İ ÇOK GÜLDÜREN SORU

Yorumlar