Kim Milyoner Olmak İster Yarışma Programının Başvuru Formu Yayınlandı

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster programında yarışmacı olmak isteyenler için başvuru formu kanalın İnternet sitesinden yayınlandı. İzleyici tarafından büyük ilgi gören yarışma Selçuk Yöntemin sunumu ile devam ediyor.

Ekranların sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster yıllardır ilgi ile izleniyor. Daha önce ünlü sunucu Kenan Işık'ın sunumu ile yayınlanan yarışma Işık'ın rahatsızlığından ötürü bir süredir Selçuk Yöntem tarafından sunuluyor. Birbirinden ilginç sorular ile izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışmaya her gün milyonlarca kişi başvuru yapıyor. Toplam da on iki soru sorulan ve büyük ödülün bir milyon lira olduğu yarışmaya katılmak isteyenler için kanalın internet sitesinden başvuru formu yayınlandı. Daha önce hiç kimsenin büyük ödül olan bir milyonu kazanamamış olması ise yarışmaya başvuru yapanların sayısını giderek arttırıyor. Yarışma da dört adet joker hakkı bulunurken aynı zamanda baraj soruları da bulunuyor. Baraj sorularını geçen yarışmacılar kazandıkları ödülü alıp isterlerse yarışmadan çekilme hakkına da sahip oluyor. Kim Milyoner Olmak ister başvuru formu içerisinde yarışmaya katılacak olan kişilerden birbirinden ilginç bilgiler isteniyor. Formun doldurulmasından sonra yarışmacı olmak ve büyük ödüle kavuşmak için büyük bir adım atılmış oluyor. 

BAŞVURU FORMU YAYINLANDI

ATV'nin yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekoru kıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in başvuru formu kanalın internet sitesinden yayınlandı. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar atv.com.tr adresinde bulunan formu doldurarak yarılmaya katılma hakkı elde edecekler. 

FORM DOLDURMA

Yarışmaya başvuru yapmak için aşağıda yer alan linke tıkladıktan sonra ekrana gelecek olan formdaki soruları yanıtlamak gerekiyor. Yarışmacıyı tanımak amacı ile doldurulan formda kişisel bilgilerinizi formdaki boşluklara yazmanız, okuduğunuz okul, mesleğiniz, yaş, telefon numarası ve kimlik bilgilerinizi yazmanız isteniyor. Bu bilgilerin doğru olması oldukça önem teşkil ediyor. Ayrıca yarışmacılardan bir adet fotoğraf eklemeleri de isteniyor. Başvuru formunda yer alan sorulara eksiksiz ve doğru cevap verdikten sonra en altta yer alan doğrulama metninindeki harfleri boşluğa doldurmanız isteniyor. Güvenlik açısından gerekli olan doğrulama metninini girdikten sonra gönder butonuna basarak başvuru işlemini tamamlayabilirsiniz. Yarışmacı olarak seçilmeniz halinde kanal tarafından mülakata davet edilir.

YARIŞMA KURALLARI

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem tarafından sunulan yarışma da yarışmacılara on iki soru soruluyor ve dört adet joker hakkı veriliyor. İlk soru 500 TL ile başlıyor ve onikinci soruya gelindiğinde bir milyon liraya kadar yükseliyor. Eğer yarışmacı baraj sorularını aştıktan sonra yarışmayı kaybeder ise en son geçtiği baraj sorusunun ödülünü kazanıyor. Yarışma da aynı zaman da sesli sorular da bulunuyor ve önce yarışmacıya soru dinletiliyor, ardından belirli bir süre içerisinde bu soruya da cevaplardan doğru olanı bularak devam etmesi bekleniyor. Yarışmacıya dört joker hakkı veriliyor, bu jokerler arasında seyirciye sorma, yarı yarıya, çift cevap ve telefon ile joker yer alıyor. Bu jokerler arasında çift cevap ise 7. sorudan sonra kullanılmaktadır. 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

YILLARDIR BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yarışmacıların katılım için ilk yapması gereken ise Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu doldurmak oluyor. Başvuru formu içerisinde yarışmaya katılacak olan kişinin meslek durumunuz, baba ve annenizin mesleği, sağlık sorununuz var mı, konuştuğunuz diller, medeni durumunuz nedir, çocuğunuz var mı, hobileriniz, en beğendiğiniz üç kitap, en beğendiğiniz üç film,okuduğunuz dergi ve gazeteler, dinlediğiniz müzik türü, özel bir yeteneğiniz var mı, yurtdışında nereleri gördünüz, daha önce "Kim Milyoner Olmak İster" mülakat görüşmesine katıldınız mı, hedeflediğiniz para ödülü ne kadar ve hedeflediğiniz para ödülünü kazanırsanız ne yapacaksınız gibi sorulara yanıt vermesi isteniyor. Haftanın üç günü ekrana gelen yarışma Cuma, Pazartesi ve Çarşamba günleri yayınlanıyor.

Yorumlar