Kılıçdaroğlu'na üçüncü makam aracı!

CHP’nin tahsis ettiği biri 2 milyon lira değerinde iki makam aracı bulanan Kemal Kılıçdaroğlu, grup başkanı olarak Meclis’ten de araç istedi.

Partisinin tahsis ettiği biri 2 milyon lira değerinde iki lüks aracı bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup başkanı olarak Meclis’ten de bir araç istedi. Talebe ilişkin yazı Grup Başkanvekili Engin Altay imzasıyla başkanlığa sunuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, TBMM’den bir makam aracı istendi. En son kendisine 2 milyon liralık makam aracı aldıran Kılıçdaroğlu’nun, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın imzası ile 9 Mart tarihli yazı ile TBMM’den araç istediği öğrenildi.

ÇELİŞKİYE DÜŞÜYOR

Kılıçdaroğlu her fırsatta, “Araba saltanatına son vereceğiz. Herkesin altında bir değil, üç değil... Ne yapıyorsunuz siz? Fakir fukaranın açlıktan nefesi kokuyor, bunların altında lüks arabalar. Bitireceğiz” ifadelerini kullandı. “Araba saltanatına son vereceğiz” sözleri ile Kılıçdaroğlu’nun yeni araç talebi “Söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor” yorumlarına neden oldu.

BAHÇELİ İSTEMEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise TBMM’den kendisine makam aracı tahsis etmesini istemediği öğrenildi. Şu an TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin grup başkanlarına Audi A6 tahsis ediliyor.

Yorumlar