Kia Stinger özellikleri nelerdir? Fiyatı ne kadar?

Kia Stinger özellikleri nelerdir sorusu araba meraklıları tarafından internette sıkça araştırılıyor. Kia Stinger fiyatı ne kadar sorusunun yanıtını sizin için araştırdık.

Kia'nın sportif sedan modeli Kia Stinger Türkiye'de satışa çıkarıldı. Özellikleriyle otomobil meraklılarının dikkatini çeken Kia Stinger şimdiden birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Kia Stinger fiyatı ne kadar sorusu merak edilen soruların başında yer alıyor. Kia Stinger özellikleri ile ilgili merak edilen tüm detayları Ajans Haber ekibi olarak sizin için derledik. Merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

KİA STİNGER ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Kia'nın sportif Sedanı Stinger, Türkiye'deki otomobil piyasasında satışa çıkarıldı. İnsanlar şimdi internette Kia Stranger özellikleri nelerdir sorusuna yanıt arıyor. İşte tüm detaylar...

Tasarımı ile dikkat çeken model, 550 bin liralık fiyat etiketiyle bayilerde yerini aldı. Şuan için özel sipariş ile satın alınabilen Stinger, Türkiye'de 2 litrelik benzinli motor ve 8 ileri otomatik şanzıman ile satışa sunuldu.

KİA STİNGER FİYATI NE KADAR?

Markanın Türkiye'deki amiral gemisi konumunda olan araç, özellikleri ile olduğu kadar fiyatıyla da dikkat çekiyor. Öyle ki, 244 beygir güç üreten 2 litrelik motorla satışa sunulan Stinger, 550 bin liralık diyat etiketiyle satışa sunuluyor. Motor hacminden dolayı yüksek vergi diliminde kalan aracın küçük hacimli motor versiyonu bulunmuyor. 2.2 litrelik dizel ve 3 litrelik benzinli versiyonların hacimleri de halihazırda satılan versiyondan daha yüksek olduğu için Türkiye'ye getirilmesi öngörülmüyor. 

OTOMATİK ŞANZIMANLA SATIN ALINABİLECEK

Özel siparişler ile alınabilecek Stinger, Kia'nın bugüne kadar ürettiği diğer araçlardan daha farklı bir konumda kendine yer buluyor. Türkiye ve Avrupa'da küçük şehir otomobilleri ve SUV'leri ile rekabet eden marka, ilk kez Stinger ile sportif sedan klasmanına girişi yaptı.

Türkiye'de sadece GT line donanım paketiyle satılan otomobil, 4830 milimetre (mm) uzunluğa, 1870 mm genişliğe ve 1400 mm yüksekliğe sahip. Aracın aks mesafesi ise 2905 mm olarak açıklanıyor. 2 litrelik motorundan 353 nm tork değeri sunan otomobil, 8 ileri otomatik şanzımanlı seçeneği ile satışa sunuldu. Maksimum hızı 233 km/s olan otomobil, 6 saniyede 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Stinger Türkiye'de 5 yıl veya 150 bin kilometre garantisi ile satışa sunuluyor.

Yorumlar