Kerem Bürsin ile Bu Şehir Arkandan Gelecek'te hangi oyuncular olacak?

Kerem Bürsin'in yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek'in diğer başrol oyuncularının seçimlerinin cast ajanslardan devam ettiği açıklandı. Peki dizi ne zaman başlayacak ve kanalı hangisi olacak?

Star TV Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi ile yepyeni bir akış sağlayacağı kesin. Kerem Bürsin'in yeni dizisinde diğer başrolü ise başarılı oyuncu Gürkan Uygun'un oynayacağı ve Bürsin'in babası rolünde olacağı iddiaları kesinleşmişken, dizinin başlama tarihi ile ilgili henüz net  bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin Ekim sonu Kasım başı itibari başlayacağı söylentileri de sosyal medyada iddia edildi. Öte yandan cast ajanslar aracılığı ile de yeni oyuncu alınma çalışmlarının sürdüğü belirlendi. 

KEREM BÜRSİN'İN YENİ DİZİSİ YOLDA

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Bu Şehir Arkandan Gelecek ile Star TV ekranlarında olacak. Bir takım iddialar sonrasında ise Kanal D ekranlarında başlayabileceği de söylenmekte. Bürsin'in yanında başrol olarak oynayacak olan bayan isim ile ilgili çalışmaların devam ettiği konusu, dizinin çekimlerinin v ebaşlama tarihinin biraz daha sarkcağı uzayacağı yönüne ilerlemekte. Çok titiz davranıldığı konusunda açıklamalar geçtiğimiz zamanlarda söylenmişti. Dizinin reytinglere olan oranının bu titizlikle pararlel orantılı olarak gelişebileceğini de söyleyebiliriz. 

HAZAL KAYA İDDİALARI

Henüz başlanma tarihi belli olmayan dizide Hazal Kaya'nın dizi de başrol oynayacağı iddiaları ortalıkta dolanmaktayken, kesin bir açıklama yapılmadı.

KANALI BELİRLENEMEDİ

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi AY Yapım imzalı olacağı kesinleşirken, ilk olarak Star Tv sonrasında Kanal D ve en son olarak da ATV ekranlarından yayaınlanacağı iddiaları, kafaları karıştırdı. Ay Yapım'dan yapılacak açıklama beklenmekte.  Dizinin başlamadan Mipcom'a satılması ve yapılan etkinlik sırasında ATV isminin duyulduğu belirtiliyor.

KEREM BÜRSİN'DEN BAYAN BAŞROL AÇIKLAMASI

Kameralara takılan Kerem Bürsin, yeni başlayacak dizisi ile ilgili açıklama yaptı. Dizide kendisin partnerlik edecek kadın başrolün henüz belli olmadığını belirten Bürsin, bir senedir bu role hazırlandığını ve artık bir an önce çekimlere başlamak için heyecanlandığını söyledi. Dizide bir boksörü canlandıracak olan rolü için uzun zamandır boks dersleri alıyor. Oyuncu, boks antrenmanları için "Birkaç maç yaptım. Güzel yumruklar yedim ama böyle öğreniyorsunuz" dedi.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK DİZİSİ KONUSU

Ali daha 4 yaşındayken babası bildiği Metin tarafından annesi silah ile öldürülmüş ve Ali gördüğü bu anı hiçbir zaman unutmamıştır. Annesi ölmeden önce oğlunu bir kayığa saklamış ve onunda ölmesine engel olmuştur. Bir yük gemisinin aşçısı Rauf Ali’yi bulmuş ve onu aynı gemiyle başka ülkelere yanında götürerek büyütmüştür. Ali şimdi 24 yaşında 5 dil bilen, gemicilik eğitimi almış, profesyonel olarak dövüşen biri haline gelmiştir. Sıra ise şimdi annesinin intikamını almaya gelmiştir.

KEREM BÜRSİN HAYATI

1987 yılı doğumlu olan Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı. Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Yorumlar