Kendisini sildiğini söyleyen kızından Ferhat Göçer'e duygusal cevap

Ferhat Göçer, 19 yıl önce boşandığı ilk eşinden olan kızı Yağmur Göçer'in sitem dolu mesajına cevap verdi. Göçer, kızının kendisiyle ilgili sert açıklamasına "evim onun evidir" karşılığını verdi.

Şarkılarıyla büyük küçük milyonların gönlünü kazanan ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in bundan tam 19 yıl önce boşandığı ilk eşinden olan kızı Yağmur Göçer, babasına sosyal medyadan sitem etti.

Yağmur Göçer, paylaştığı babasını hedefe alan sert mesajında "Bir kız çocuğunun haykırışı" notunu taşıyan açıklamada 21 yaşındaki Yağmur, babası Ferhat Göçer'e, "Af dilemek için sakın gelme. Benden çaldığın her gün için davacıyım senden" ifadelerine yer vermişti.

FERHAT GÖÇER: "EVİM ONUN EVİDİR!"

Kızının bu sitemi üzerine ünlü sanatçı sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Yağmur benim kızım... 2 çocuğumdan biri... 2 canım var, o diğer yarısı... 21 yaşında ve bugüne kadar yaşadığımız her şey, tüm çabalarım, üzüntülerim, gerçekler, çaresizliklerim onun iyiliği adına bende saklıdır... Evim onun evidir...İstediğinde baba ocağı onun yuvasıdır..."

"KENDİSİNDEN VAZGEÇMİŞ DURUMDAYIM"

Yağmur Göçer, medyaya yansıyan babasıyla ilgili açıklamasında;

"Babamın maneviyatından vazgeçtim. İletişim kurmaya çalıştığım her seferinde canım yandı. Babamın numarasını telefonuma kaydetmeyecek kadar kırgınım ve kendisinden vazgeçmiş durumdayım. Psikolojik anlamda senelerce şiddet gördüm. Babama aşık bir kız çocuğu olarak bu duruma geldim. Kendimi bildim bileli ilişkimiz kötü" diye konuşmuştu.

Yorumlar