Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın evlilikleri tehlikede!

2016 yılında dünya evine giren oyuncu Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti ile hakkında çıkan ayrılık iddialarına yanıt vermedi. Kenan İmirzalıoğlu kafaları karıştıran bir yorumda bulundu. Ünlü oyuncuların boşanmasının altında yatan sorun neydi?

2 yıl önce Ayvalık Cunda Adası’nda evlenen ünlü çift, son günlerde haklarında çıkan boşanma iddialarına ilişkin olarak hayranlarına üzücü haber geldi. Eşi ile arasının bozuk olduğunu ifade eden Kenan İmirzalıoğlu önceki akşam Etiler’de tek başına yürüyüş yaparken görüntülendi.

DEDİKODULARA CEVAP VERMEDİ

Muhabir arkadaşların boşanma iddialarına yanıt olarak “Bunlar sokak ortasında konuşulmaz” diye söyledi. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 2 gün süren düğün için yaklaşık olarak 800 bin TL ödediği iddiaları magazin gündeminde geniş yer edindi.

SİNEM KOBAL KİMDİR VE KAÇ YAŞINDADIR?

14 Ağustos 1987 doğumlu olan Sinem Kobal, inşaat mühendisi bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğudur. Okula başlamadan önce bale eğitimine başlayan Kobal, 1991-1999 yılları arasında 8 yıl boyunca eğitimlerine devam etti. 2001 yılında İstek Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nden mezun olduktan sonra oyunculuk kariyerine başladı.

Yorumlar