Kayıp Yusuf'un izine rastlandı!

Diyarbakır'da 1 Temmuz'dan beri kayıp olan ve aranan 14 yaşındaki Yusuf'un İstanbul'da olduğu ailesine izletilen görüntüler ile teşhis edildi. Siirt’in Pervari ilçesi Güleçler köyünde 4 gün önce kaybolan 15 yaşındaki Mehmet Salih Oral bulundu.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 3 gün önce hayvanları otlatmaya götürdükten sonra kaybolan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bir fırandan ekmek alırken görüldüğü iddia edilmişti.

İSTANBUL'DA OLDUĞU BELİRTİLMİŞTİ

Sosyal medya hesabında Yusuf Yılmaz ile ilgili yapılan paylaşımın altına İstanbul'dan bir kişi mesaj yazmış, Yusuf'u İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde gördüğünü ve aç olduğunu belirtmişti.

Silvan Kaymakamı Adem Çelik, Yusuf'u arama çalışmalarının sürdüğünü, diğer yandan jandarmanın İstanbul ile irtibata geçerek mobese ve güvenlik kamerası görüntülerini istediğini söylemişti.

AİLE YUSUF'UN İSTANBUL'DA OLDUĞUNU TEŞHİS ETTİ

DHA'nın aktardığı son dakika bilgisine göre, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 1 Temmuz'dan beri kayıp olan ve aranan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın İstanbul'da olduğu ve ailesine izlettirilen kamera görütülerinde Yusuf'un teşhis edildiği öğrenildi.

Yorumlar