Metin Kor kimdir? Metin Kor nereli ve kaç yaşında?

Kaş'ta kurduğu kamp sonrası 4 gündür haber alınamayan kayıp müzisyen Metin Kor kimdir sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Metin Kor nereli ve kaç yaşında? Detaylar Ajanshaber.com'da.

20 Haziran'da tatil için Kaş'a giden Metin Kor'dan 4 gündür haber alınamaması üzerine insanlar Metin Kor hakkında detayları merak ediliyor. Peki kayıp müzisyen Metin Kor kimdir? Arama çalışmaları devam ederken ailesi de oldukça meraklı bir şekilde Metin Kor'dan gelecek bir haberi umutla bekliyor.  Müzisyenin kayıp haberinin ardından Twitter'dan büyük bir kitle tarafından yardım çağrısı başlatıldı. Günlerdir arama çalışmaları devam eden Metin Kor kaç yaşında ve nereli sorularının cevabı ve ayrıntılı bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz. İşte Metin Kor'un hayat hikayesi...

METİN KOR KİMDİR?

Günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp müsizyen Metin kor kimdir sorusu oldukça merak ediliyor ve aratılıyor. Tatile gittiği gün eşiyle haberleşen ve sonraki günde kendisinden haber alınamayan Metin Kor'un ailesi endişeli. Twitter'dan yardım çağrısında bulunulan 43 yaşındaki Metin Kor ekipler tarafından Kaş'ta yaylada aranıyor. Binlerce insan tarafından bulunması için hep bir ağızdan dua edilen Metin Kor kaç yaşında ve nereli? Hala bulunamayan Metin Kor hakkında merak ettikleriniz ve kısa bir hayat hikayesi haberimizde…

1975 Ankara doğumlu olan 43 yaşındaki müzisyenin, 1.80 boylarında olduğu öğrenildi. Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu olan Metin Kor, müzisyenliğinin yanı sıra yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu.

Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu ‘En Güzel Sensin', ‘Mavi', ‘Senmişim', ‘Yanı Başıma' ve ‘Üzüm Güzeli' isimli şarkıları ile geniş bir kitle tarafından takip ediliyor.

AFAD ve jandarma ekiplerince yapılan aramaların, yarın da geniş kapsamlı olarak devam edeceği öğrenildi.”

METİN KOR'UN EŞİ: "ÇADIRI YIRTILMIŞ"

Metin Kor'un eşi Evin Doğan Kor, "Tek başına inziva için gitti. Bir gün sonra arkadaşı gidecekti. Kaldığı gece kayboldu. Yanında götürdüğü eşyaları orada. Çadıra fermuarı açılarak değil alttan yırtılarak girilmiş. Kaçırıldığını düşünüyorum. Ekiplerin arama çalışmaları sürüyor ama henüz savcı olay yerine gelip inceleme yapmadı" dedi.

SOSYAL MEDYADA YARDIM ÇAĞRISI BAŞLATILDI

Müzisyenin kayıp haberinin ardından Twitter'dan yardım çağrısı başlatıldı. Sanatçının kayıp fotoğrafı yüzlerce insan tarafından "Lütfen dön" notuyla paylaşıldı.

METİN KOR VE EŞİ EVİN DOĞAN KOR 

Metin Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu 'En Güzel Sensin', 'Mavi', 'Senmişim', 'Yanı Başıma' ve 'Üzüm Güzeli' isimli şarkıları ile geniş bir kitle tarafından takip ediliyor.

Yorumlar