Kartal gözünü Benfica'ya dikti! Çok farklı bir 11'le sahada olacak

Siyah-Beyazlılar, kendisi gibi simgesi ‘Kartal’ olan Benfica karşılaşmasına farklı bir ilk 11’le çıkacak.

Geçtiğimiz yılın şampiyonu Beşiktaş, bu sezona da muhteşem bir başlangıç yaptı. Süper Lig’de 3-1 kazanılan Karabükspor karşılaşmasında teknik direktör Şenol Güneş kadroda dikkat çekici değişiklikler yapmıştı. Kalede Fabri’yi, sağ bekte Gökhan Gönül’ü, solda Caner Erkin’i, orta alanda Gökhan İnler ile Tolgay Arslan’ı, onların önünde Talisca’yı, sağ kanatta ise Ömer’i oynatan Şenol Güneş, Benfica karşısında ise daha farklı bir 11’i sahaya sürmeyi planlıyor.

İLK 11’DE BÜYÜK REVİZYON

Kalede oynadığı ilk maçında beğeni kazanan Fabri’yi yedek soyunduracak olan Şenol Güneş, Tolga Zengin’e görev verecek. Sağ bekte Gökhan’ın henüz hazır olmadığını düşünen Güneş, savunmasıyla ön plana çıkan Andreas Beck’i formayı verecek. Stoperde yine Marcelo ile Tosic’in oynaması beklenirken, bu kez sol bekte Caner Erkin’in yerine Adriano’nun olması planladığı ortaya çıktı. Karabük karşısında dinlendirilen Atiba ile sonradan oyuna giren Oğuzhan Özyakup’un, Benfica maçında orta alandaki yerlerini alması bekleniyor. 3’lü orta saha sisteminde Gökhan İnler’in, bu ikilinin yanında oynayacak ilk isim olabilir.

ABOUBAKAR 4 GÖZLE BENFİCA MAÇINI BEKLİYOR

Beşiktaş’ın, Porto’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Vincent Aboukar, yeni takımının formasıyla ilk resmi karşılaşmasına Karabükspor maçının ikinci yarısında oyuna girerek çıkmıştı. Kara Kartal’ın, Benfica ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi mücadelesine ilk 11’de çıkacak olan Aboubakar, bu kapışmaya çok ayrı bir motivasyonla hazırlanıyor.

 

Yorumlar