Karısından kurtulmak için öyle bir şey yaptı ki...!

Amerika Birleşik Devletleri'nde benzerine az rastlanır bir olay gerçekleşti. Karısından kurtulmak isteyen yaşlı adam banka soydu!

Amerika Brileşik Devletleri'nin Kansas City kentinde benzerine az rastlanacak bir olay yaşandı. Şiddetli bir tartışmanın ardından sinirlenen yaşlı adam, eşi ile aynı evde yaşanmayacağına karar verip bir plan yaptı. Planını uygulayan yaşlı adam bir anda dünyanın konuştuğu isim haline geldi. Eşinden kurtulmak için bir banka şubesine girip üzerinde silah olduğunu söyleyen yaşlı adam kasiyerden parayı aldıktan sonra kaçmak yerine bir köşeye oturup polisin gelmesini bekledi. Polis merkezinde alınan ifadesinde soygunu karısından kurtulmak için planladığını anlatan yaşlı soyguncu eşi ile aynı evde yaşamaktansa hapse girmeyi tercih ettiğini belirtti.

KARISINDAN KURTULMAK İÇİN SOYDU

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kansas City kentinde bir banka şubesini soyan 70 yaşındaki Amerikalı bankayı karısından kurtulmak için soyduğunu söyledi.

PARAYI ALIP KAÇMAK YERİNE BİR KÖŞEDE BEKLEDİ

Haberi duyuran Kansas City Star gazetesinin göre kentte bir banka şubesine gelen yaşlı soyguncu kasiyere ‘‘Üzerimde silah var. Paraları ver’’ yazılı bir not uzattı. Banka çalışanının uzattığı yaklaşık 3 bin doları alan soyguncu, bankayı terk etmek yerine bir sandalyeye oturarak beklemeye başladı. Kendisine yaklaşan güvenlik görevlisini ‘Aradığı kişi benim’ diye karşıladı. 70 yaşındaki soyguncu yan binadaki polis merkezinden gelen polis ekibine teslim edildi.

"O KADINLA AYNI EVDE YAŞAMAKTANSA..."

Karısı ile şiddetli bir kavga ettiklerini, notu karısının yanında yazdığını söyleyen 70 yaşındaki Lawrence John Ripple, polis ifadesinde ‘‘O kadınla aynı evde yaşamaktansa, hapishane hücresinde yaşamayı tercih ederim’’ dedi.

Lawrence John Ripple, isteği doğrultusunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar