Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşaklarında trafik işaretleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Eceabat-Gelibolu yolunun 54-56. kilometrelerinde, Çanakkale Köprüsü'ndeki korkuluk onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım Gelibolu yönünden gidiş-geliş şeklinde devam ediyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 27-32. kilometrelerindeki muhtelif kesimlerde yapım, bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Aydıncık-Silifke yolu, 25-28. kilometrelerindeki (Büyükeceli-Koçaşlı-Yanışlı bölgesi) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Bu kesimde ulaşım kontrollü sürdürülecek.

Kızılcahamam-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak, sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 10-11 ve 22-25. kilometrelerimdeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Bingöl-Genç yolunun 0-43. kilometrelerinde, muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karabük-Eskipazar yolunun 0-1. kilometrelerinde (Kardemir Kavşağı) kavşak düzenleme çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 28-31. kilometrelerindeki yapım çalışması dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Altköy-Refahiye-Erzincan yolunun 37-42. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

 

Yorumlar