Kara Sevda Nihal ve Kemal gerginliği hat safhada

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ile Neslihan Atagül arasındaki tartışmanın fitilini Kadir Doğulu tetiklemişti. Akabinde dizi oyuncuları adeta ikiye bölünmüştü

Kara Sevda başrol oyuncuları Neslihan Atagül ile Burak Özçivit arasındaki gerilimin hat safhada olduğu hatta dizi set ekibinin de Neslihancılar ile Burakçılar olarak ikiye ayrıldığı iddia edildi. Milyonlarca izleyicisi olan ve ekranlarda Çarşamba günleri türlü türlü entrikaları bir araya getiren dizinin bu iki başarılıoyuncusu ile ilgili olarak geçtiğimiz sene Kadir Doğulu krizi yaşanmış ve Özçivit'in kendine ne kadar güvendiği konusunda da iddialar ortaya atılmıştı. Her dizi aşkının gerçeğe dönüştüğü günümüzde herkes ilk zamanlarda çifti çok yakıştırmıştı.

KARA SEVDA İKİYE BÖLÜNDÜ

Geçtiğimiz sezonda Kadir Doğulu'nun fitilini ateşlediği kavga; Özçivit'in öpüşme sahnelerine karşı yaptığı açıklamada “Kadir (Neslihan Atagül’ün eşi kadir doğulu) arkadaşım. Bizde yanlış olmaz” şeklinde verdiği demeçe Doğulu'nun verdği sert tepki sonrasında başlamıştı. Cevap olarak sosyal medyayı adeta ikiye bölen Doğulu açıklaması ise şu şekilde; “Ne kadar da kendine âşık bir adam. Çok tehlikeli” yazmıştı.

İşte o gün bu gündür iki başrol oyuncusu birbirlerinden olabildiğince çekim haricinde uzak durmakta. Temmuz'da evlenen çiftin düüğün merasiminde başrol arkadaşını da olmaması, durumun ciddiyetini göstermekteydi. Ancak profesyonel oyuncuların, diziye bu durmu nüksettirmemeleri, reytinglerini daha çok kabrtmış ve vazgeçilmez haline sokmuştu. Bakalım ilerleyen günlerde dizinin gelişmesi ile ilgili durum neyi gösterecek.

ÖPÜŞMESİNE KARIŞMAM

Son olarak dizi ile ilgili Doğulu'ya soruda Neslihan Atagül'ün herhangi bir sette öpüşmesine izn verir misiniz sorusuna eşi; Kadir Doğulu, "Eşinizin dizilerdeki öpüşme sahnelerine karışır mısınız?" sorusuna "Hayır Neslihan'ın işi bu. 'Evlendik artık mesleğini yapma' diyemem, ona karışamam. Bu çok saçma" yanıtını verdi.

KARA SEVDA OYUNCULARI

Kara Sevda dizisinin başrollerini Burak Özçivit ve Neslihat Atagül birlikte paylaşıyorlar. Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Kaan Urgancıoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Burak Sergen, Barış Alpaykut, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Rüzgar Aksoy, Hazal Filiz Küçükköse, Gökay Müftüoğlu, Çağla Demir ve Metin Coşkun gibi isimler dizide rol almakta.

Burak Özçivit : Kemal Soydere
Neslihan Atagül : Nihan Sezin
Kaan Urgancıoğlu : Emir Kozcuoğlu
Zerrin Tekindor : Leyla
Melisa Aslı Pamuk : Asu Alacahan
Orhan Güner : Hüseyin Soydere
Zeyno Eracar : Fehime Soydere
Rüzgar Aksoy : Tarık Soydere
Hazal Filiz Küçükköse : Zeynep Soydere
Kürşat Alnıaçık : Önder Sezin
Neşe Baykent : Vildan Sezin
Barış Alpaykut : Ozan Sezin
Burak Sergen : Galip Kozcuoğlu

Yorumlar