Kafalar Karışık filmi gişenin lideri oldu!

Bu hafta vizyona giren Kafalar Karışık filmi, ilk açılışında yüz binlerce izleyiciyi toplamayı başardı.

Kafalar kanalının çektiği Kafalar Karışık filmi birkaç günde gişe lideri olarak zirveye tırmandı.

İçerisinde Metin Akpınar, Perihan Savaş, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi ünlü isimlerinde yer aldığı yapımın yönetmenliğini Yücel Yolcu yaptı. Atakan Özyurt, Fatih Yasin, Bilal Hancı'nın kendilerini daha çok tanıtmalarına imkân sağlayan Kafalar Karışık filmi 7 Aralık'ta vizyona girmişti. Hafta sonunda ve pazartesi gününde toplamda 270.621 seyirci sayısı, 3.617.180,42 TL hasılat ile üst sıralara çıkmayı başardı. Yapılan viral tanıtımlar ve ünlülük işe yaramış gözüküyor.

Kafalar Karışık filmini yakından takip eden "Hedefim Sensin" oldu

Yarışın birincisi halen belli değil fakat Hedefim Sensin 266.913 kişi ile Kafalar Karışık'la çetin mücadele içerisinde. Bu denli büyük yapımların arasında birincinin kim olacağını tahmin etmek zor. İki film için yapılan olumlu yorumlar rekabeti daha da ateşliyor.

Kafalar Karışık film konusu

Üç arkadaşın etrafında dönen maceralara şahitlik edeceğiz. Atakan, Fatih ve Bilal kendilerini hiç ummadıkları yolculuğun içerisinde bulacaklardır. Atakan ve zengin sevgilisi Buse mutlu hayatları ile diğer çiftlere taş çıkaracak kıvama gelmişlerdir. Bu mutluluğu evlilik ile sonuçlandırmak onların en büyük hayalidir fakat büyük bir sorun baş göstermiştir. Buse'nin dedesi bu evliliğin olmasına razı gelmeyerek Atakan'ı reddeder. Atakan'ın yapması gereken sevgilisi Buse'nin yıllar evvel ortalıktan kaybolan babasını bularak ondan izin almaktır. Kısa süre sonra dedesinin Buse'yi başka bir adamla evlendirdiği haberini alınca en yakın arkadaşlarıyla atıldığı macera onlar için işin içinden çıkılmayacak bir hal alacaktır.

Yorumlar