Jose Sosa Konyaspor maçında oynayabilecek mi?

Son dakika Trabzonspor haberi. Yarın Konyaspor ile karşılaşacak olan bordo mavililerde kaptan Jose Sosa oynayacak mı? İşte detaylar...

Son haftalardaki performansıyla hem Trabzonsporluları sevindiren hem de futbol severlere resital sunan Arjantinli futbolcu Sosa'nın yarın oynanacak olan Konyaspor maçında oynaması riske girdi. Tangocu ile ilgili son dakika gelişmesi haberimizde.

Teknik Direktör Ünal Karaman'ın göreve gelmesiyle geçen seneye göre gözle görülür bir değişim yaşayan Jose Sosa, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın kadro dışı kalmasıyla birlikte kaptanlık pazubandının da sahibi olmuştu. Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarında takımını lakabı maestro gibi yöneten tecrübeli futbolcunun yarınki mücadelede de arkadaşları için en önemli koz olması bekleniyordu ama kötü haber geldi.

MR sonucu temiz
Sakatlığı bulunan ve hafta boyunca düzenli olarak antrenmanlara katılmayan Sosa'nın bugün çekilen MR'ı temiz çıktı. Maç performansına ulaşması konusunda şüphelerin olduğu Arjantinli yıldızın yarınki karşılaşmada yerini alıp almama tercihi ise Teknik Direktör Ünal Karaman'da olacak. Haftaya Beşiktaş ile deplasmanda kritik bir derbiye çıkacak olan bordo mavililerde Sosa'nın eksiği büyük kayıp olarak da değerlendiriliyor.

5 gole etki etti
Jose Sosa bu sezon çıktığı 14 maçta 5 gole katkı yaptı. Oynadığı oyunu artık skora da yansıtan yıldız futbolcu Erzurumspor deplasmanında frikikten attığı golün yanısıra Fenerbahçe karşısındaki muhteşem sayısıyla toplamda iki kez ağları havalandırdı. Galatasaray, Bursaspor ve Kayserispor karşısında da arkadaşlarına golü hazırlayan isim oldu.

Yorumlar