Jeremain Lens: Dirk Kuyt’ı örnek alıyorum

Fenerbahçe’nin transfer döneminin son günlerinde kadrosuna kattığı Jeremain Lens, kendisine Dirk Kuyt’ı örnek aldığını açıkladı.

Fenerbahçe’nin Premier Lig takımlarından Sunderland’den kiralık olarak transfer ettiği Jeremain Lens, örnek aldığı ismi açıkladı. Lens, her Hollandalı gibi Kuyt’a hayran olduğunu belirterek “O hem kişiliği hem de futbolculuğuyla örnek bir insan. Transferimde onun önemli bir etkisi oldu” dedi.

“BEN DE KUYT GİBİ OLMAK İSTİYORUM”

Jeremain Lens, Fenerbahçe’ye geldiğinde Dirk Kuyt'ın derin izler bıraktığını gördüğünü belirerek “Ben de onun gibi olmak istiyorum" ifadesini kullandı.

“TARAFTARIN ÖNÜNE ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

Hollandalı yıldız Lens, “Kuyt bana Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlatmıştı ancak yaşadıkça daha iyi anlıyorum” vurgusunda bulunurken “Taraftarın ilgisi çok güzel. Sokakta benimle fotoğraf çektiriyorlar. Formayı sırtıma geçirip onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Jeremain Lens, Sunderland'de kariyerinin en sıkıntılı günlerini yaşadığını dile getirdi. Lens, “Açıkçası İngiltere'de umduğumu bulamadım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmama rağmen işler hiç iyi gitmedi. Şimdi Fenerbahçe'de yeniden yükselişe geçmek istiyorum. Dick Advocaat gibi beni çok iyi tanıyan bir teknik adamla da bunu başaracağıma inanıyorum" dedi. "Advocaat ile birbirimizi çok iyi tanıyor ve anlıyoruz" ifadesini kullanan Lens, "Bu her şeyin daha kolay olmasını sağlayacak. Burada sergileyeceğim performansla takımın başarısına katkı sağlamak ve taraftarın gönlünde taht kurmak istiyorum. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte sevilen bir oyuncu olmak için savaşacağım” diye konuştu.

Yorumlar