Jeremain Lens çok iddialı

Kısa sürede kalitesini herkese ispatlayan Jeremain Lens, gelecek için çok daha iddialı:

Kısa sürede kalitesini herkese ispatlayan Jeremain Lens, gelecek için çok daha iddialı: “Fenerbahçeliler’in bana gösterdiği ilgiden dolayı çok mutluyum. Ve buna karşılık vermem gerekiyor. Şu an henüz yüzde 50 ile oynuyorum. 3-4 hafta sonra herkes gerçek Lens’i görecek. O zaman taraftarlar bana aşık olacak”

Teknik direktör Dick Advocaat’ın ısrarları doğrultusunda transferin son günlerinde kadroya katılan Jeremain Lens, Fenerbahçe’de beklediği havayı buldu.

Özellikle son dönemde taraftarların kendisine gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu belirten Hollandalı futbolcu, “Açıkçası çok mutluyum. Ve buna karşılık vermem gerekiyor. İyi başladım ama yetmez. Şu an henüz yüzde 50 performansımla oynuyorum. Birden hazır olmak kolay olmuyor. 3-4 hafta sonra herkes gerçek Lens’i görecek. O zaman taraftarlar bana aşık olacak” ifadelerini kullandı.

Sakatlığının milli araya denk gelmesinin kendisi adına şans olduğunu belirten yıldız futbolcu, “Sakatlanmak tabii ki üzücü. Ama kısa zamanda iyi duruma geleceğim. Hedefim kaldığım yerden devam etmek” diye konuştu.

HEDEFİ MİLLİ TAKIM

Süper Lig’de çıktığı 3 maçta 4 asist yapan 28 yaşındaki başarılı futbolcunun en büyük hedefi ise yeniden Hollanda Milli Takımı’na seçilmek. Fenerbahçe ise kiralık olarak kadrosuna kattığı ve performansından memnun olduğu Lens’in bonservisini almak amacında.

RİSKE EDİLMEYECEK

Arka adalesinde 1. derece yırtık olan ve tedavisi devam eden Jeremain Lens, ağrılarından büyük ölçüde kurtuldu. Başarılı futbolcunun 7. haftadaki Alanyaspor maçına yetişmesi gündemde. Ancak teknik direktör Dick Advocaat, oyuncusunu kesinlikle bu karşılaşmada riske etmek istemiyor. Advocaat, vatandaşını UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United mücadelesinde ilk 11’de görevlendirmeyi planlıyor.

Yorumlar