İtalyan Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini kimdir? Kaç yaşında?

İtalyan Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini kimdir sorusu internette araştırılan sorular arasında yer alıyor. Matteo Salvini kimdir sorusu ile ilgili detaylar haberimizde.

İtalya Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini'nin sevgilisinin paylaşımı sosyal medya paylaşımı İtalyan vatandaşları başta olmak üzere tüm dünyayı şok etti. TV yıldızı sevgilisi, ayrılık haberini sosyal medyadan paylaştı. İnsanlar yaşanan bu olayın ardından İtalyan Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Merak edilen detayları sizin için derledik. 

MATTEO SALVİNİ KİMDİR?

İtalya Başbakan Yardımcısı'nın Matteo Salvini TV yıldızı sevgilisiyle ayrılığını sosyal medyada ilginç bir pozla açıkladı. İnsanlar şimdi İtalyan Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini kimdir sorusuna yanıt arıyor. İşte cevabı...

Matteo Salvini, 9 Mart 1973 doğumludur. İtalyan politikacı Başbakan Yardımcısı İtalya'nın Başbakan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Salvini, İtalya ve AB’ye yasadışı göç ve AB’nin sığınmacıların yönetimine karşı çıkıyor. Ayrıca, 2010'larda Avrupa'yı sarsan popülist dalganın ve neo-milliyetçi hareketin, küreselleşme karşıtı, doğalcı ve korumacı tutumları vurgulayan sağcı bir ideolojinin de ana liderlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

The Guardian, The New York Times, Financial Times, The Economist ve Huffington Post gibi birçok politik yorumcu ve gazete, onu bir güçlü adam olarak ve şu anda en güçlü ve önde gelen adam olarak nitelendirmiştir.

İtalya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini'nin TV yıldızı sevgilisi, ayrılık haberini sosyal medya hesabından paylaştığı pozla duyurdu.

AYRILDIKLARINI POZLA DUYURDU

Salvini ile televizyon yıldızı sevgilisi Elisa Isoardi'nin ayrıldıkları iddiası son günlerde sıkça dile getiriliyordu. Isoardi bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla bu iddiaları doğruladı. Isoardi, Instagram'da herkese açık şekilde yayımladığı mesajında Salvini ile çektiği fotoğrafı paylaştı.

Yorumlar

Çok Okunan Haberler
ABD'de TikTok yasaklanıyor!