İşte Quaresma'nın gelecek planları

Beşiktaş'ta bazı yabancılar terörü bahane ederek İstanbul'dan kaçarken, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma gelecek planlarını da Türkiye üstüne yapıyor.

Beşiktaş taraftarının en çok sevdiği futbolculardan biri olan Ricardo Quaresma, şimdiden geleceğiyle ilgili planlar yapmaya başladı. Beşiktaş'tan ayrıldığı için büyük pişmanlık duyan ve ikinci kez geri dönen Portekizli Ricardo Quaresma, ilk olarak sezon sonunda yeni bir mukavele imzalamak istiyor.

Bu sene de şampiyonluk yaşayarak, Beşiktaş ile olan anlaşmasını uzatmak isteyen Ricardo Quaresma, İstanbul'da doğan kızı için de Türk pasaportu almak istedi. Bu konuyla kulüp avukatları ilgilenirken Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma'nın gelecek adına yaptığı planlamada, futbolu Beşiktaş forması altında bırakmanın da olduğu ortaya çıktı.

Jübile yaptıktan sonra, ailesiyle İstanbul'da kalmaya devam ederek yine Türk futbolunun içerisinde olmayı planlayan yıldız oyuncu Ricardo Quaresma'nın, yönetimle yaptığı görüşmelerde, "Futbol hayatım boyunca hiçbir yerde, Beşiktaş'ta olduğu kadar ilgi görmedim. Türkiye'de mutluyum. Bir yanımın Portekiz bir yanımın da Türkiye'de olmasını isterim" diye konuştuğu öğrenildi.

BAŞKANIN ŞARTI VAR

Bazı yabancı oyuncuların, terör olayları ve iç karışıklık nedeniyle Türkiye'den kaçmalarını göz önünde bulunduran yönetimin ise Ricardo Quaresma'nın böyle düşünmesini takdirle karşıladığı bildirildi.

Öte yandan Başkan Fikret Orman'ın, Portekizli oyuncunun istediği yeni kontrat için, bazı şartlar sunacağı ortaya çıktı. Başkan Fikret Orman'ın, Ricardo Quaresma'nın'nın iyi performans ortaya koyması ve teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda yeni kontratı, Portekizli yıldızın önüne koyacağı öğrenildi.

26: Beşiktaş'ın şampiyon tamamladığı geçen sezonda başarılı bir performans ortaya koyan Ricardo Quaresma 26 maçta forma giydi. Portekizli yıldız 4 gol atarken, 6 da asist yapmayı başardı.

Yorumlar