İşte Orman’ın performans değerlendirmesi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Benfica karşılaşmasının ardından futbolcuların performanslarını değerlendirdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Benfica karşılaşmasının ardından futbolcuların performanslarını değerlendirdi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Beşiktaş, Benfica deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Kritik mücadeleyi izlemeye Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile birlikte, bayram olmasına rağmen Lizbon'a giden yönetim kurulu üyelerinden bazıları da gitti. Başkan Orman ve yönetim kurulu üyeleri alınan sonuçtan memnun kaldı.

VERİLMEYEN PENALTI EN ÇOK KONUŞULAN KONULARDAN OLDU

Beşiktaş yönetimini beraberlik için alınan 500 bin Euro da memnun etti. Savunmanın ortaklaşa hatası sonucu yenen golün dışında Benfica önünde penaltısının verilmemesi ise dönüş yolculuğunda, yönetimin üzerinde durduğu en büyük konu oldu.

Başkan Fikret Orman'ın ‘Daha iyi sonuçlar ve daha iyi futbol ile güzel günler bizi bekliyor’ açıklamasına yöneticiler de katıldı. Başkan Orman bazı futbolcuların performanslarını da değerlendirdi:

TOLGA: İkinci hamlesi gecikmese o golü de yemeyecekti. Maçın sonlarında kurtardığı pozisyon ve diğer kurtarışları takımı beraberliğe taşıdı.

TOSİC: Hemen, hemen tüm kritik topları kesti. Marcelo ile uyum içindeydi. Sahanın en iyi Beşiktaşlısıydı.

CANER: Her maç üstüne koyarak oynuyor. Seneye tapusu alınacaklardan.

TALİSCA: "Sosa'nın yeri dolar mı" eleştirilerine yanıt verdi. O da seneye Beşiktaş'ın malı olacak.

GÖKHAN İNLER: Atiba ile büyük bir uyum içindeydi. Bunu her maç ortaya koyuyor.

ADRİANO: Klası tartışılmaz. Bir tutukluğu var, onu da kısa zamanda üzerinden atar.

ABOUBAKAR: Herkes Gomez'le kıyaslıyor. Stil farkı var aralarında. Bir maçta yargılanmamalı.

Başkan Fikret Orman, Cenk Tosun ile ilgili de 'O bizim yeni gol kralı adayımız' dedi.

Yorumlar