Gökçe Bahadır sosyal medya adresinden sarışı halini paylaşırsa

İhtiraslı bir aşk hikayesinin konu alındığı 'Aşk Uykusu' isimli film çekimlerinin en çok konuşulan ismi kesinlikle ki Gökçe Bahadır. Yeni imajı sarışın olan Bahadır'ın son halini görenler gözlerine inanamıyor.

Gökçe Bahadır'ın son halini görenler gözlerine inanamıyor. Geçtiğimiz dönemlerde bir çok başarılı diziye imza atan ünlü oyuncu, yeni filmi için son derece değişik bir imaja büründü. Çekimlerinin devam ettiği 'Aşk Uykusu' isimli film için kolları sıvayan Gökçe Bahadır; Ali Can Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ile aynı kadro da yer alıyor. Aslıhan Gürbüz ve Hande Subaşı gibi oyuncular ile başrolü paylaşan Bahadır, yeni imajındaki sarışın hali ile tanınmayacak halde olmasına sevenleri, 'eski haline dön' çağrısında bulundu. Öte yandan Mehmet Coşkundeniz'in kaleme aldığı film, hastalıklı bir aşk hikayesini konu alıyor.

SON HALİ HERKESİ ŞOK EDİYOR

Yeni filmi 'Aşk Uykusu' setinden kareleri, sosyal medyadan sıklıkla paylaşan ünl oyuncunun son halini görenler, ilk tepkilerini de veriyor. Saçlarını sarıya boyatann ve bu hali de hoş karşılanmayan Bahadır'a eski haline dönmesi ve saç rengini değiştirmesi konusunda sürekli sürekli yorum geliyor. 

SARIŞINLIK MI DEDİN?

Son imajını şaşkın olan takipçileri ile paylaşan kumral güzeline, çok sayıda tepki yağıyor. Kumral haline dönmesi için devamlı olarak uyarılan Bahadır, film için bu hale büründüğünü de açıkladı. Beğeni sayısının az olması ve eski haline dönmesi konusunda da sık sık uyarı alan oyuncu, bakalım ne zaman saç rengini değiştirecek.

AŞK UYKUSU FİLMİ KONUSU

Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılmış olan 'Aşk Uykusu' filmi intikam dolu bir aşk hikayesini konu almakta. Filmin başrol oyuncularını Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy ve Hande Subaşı paylaşıyor. Oynadığı her dizi ve film de adından koyu harflerle bahsettiren Bahadır, 17 Mart'ta vizyona gireceği iddia edilen filmde Yonca karakterini canlandırıyor. İhtiraslı ve intikam dolu bir aşk hikayesinin konu edinildiği 'Aşk Uykusu'nda gerçek bir hikaye canlandırılıyor. İki sene evveli Mehmet Coşkundeniz'in kaleminden ele alınan ve raflardaki yerini alan film, 'Aşk ölüme yatmaktır biraz da..' sloganı ile karşımıza çıkıyor. Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Nian Akman oturuyor. Aşkın bağımlı ve hastalıklı halini konu alan film de Bahadır Gökçe son hali ile çokça adından söz ettiriyor

Yorumlar