Fuat Avni olduğu iddia edilen Aydoğan Vatandaş'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı

Fuat Avni olduğu iddia edilen Aydoğan Vatandaş, ABD’de bir Türk restoranında görüntülendi. Vatandaş'ın yanındaki isim ise dikkat çekti.

Fuat Avni olduğu iddia edilen Aydoğan Vatandaş, ABD’de bir Türk restoranında görüntülendi. Vatandaş'ın yanındaki isim ise dikkat çekti.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

VATANDAŞ GÖNÜLTAŞ'LA GÖRÜNTÜLENDİ

Aydoğan Vatandaş'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. New Jersey eyaletinin Paterson bölgesinde Toros Restaurant isimli bir Türk lokantasında görüntülenen Aydoğan Vatandaş'ın yanında ise eski Zaman ve Bugün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş ve bir bölge imamı olduğu belirtildi.

Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Nuh Gönültaş'ın ABD'ye kaçtığı belirtilirken, restoran'da başbaşa yemek yiyen FETÖ'nün bu üç önemli isminin sık sık biraraya geldiği öğrenildi.

VATANDAŞ ABD'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Bugün Fuat Avni olduğu iddia edilen Aydoğan Vatandaş'ın ABD'de çekilen görüntülenleri ortaya çıkmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı dosyada FETÖ'nün illegal istihbarat havuzunda toplanan bilgileri 'Fuat Avni' adlı Twitter hesabından paylaşan lider isim olarak geçtiği iddia edilen Aydoğan Vatandaş, ABD'de görüntülendi.

2006 YILINDAN BERİ ABD'DE YAŞIYOR

Aydoğan Vatandaş, 2006'dan beri ABD'de yaşıyor. Aydoğan Vatandaş'ın 'Ergenekon Terör Örgütü' adını ilk defa 1996'da kullanan kişi olduğu öne sürülüyor.

SAVCILIK DOSYASINDA 'FUAT AVNİ' OLARAK GEÇİYOR 

Aydoğan Vatandaş'ın, savcılıkça hazırlanan dosyada Fuat Avni'nin başı olarak gösterildiği ileri sürülüyor. 'Fuat Avni' hesabını yöneten kişinin Aydoğan Vatandaş olduğu bilgisini, ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) Türk makamlarına verdiği iddia edildi.

Yorumlar