İstanbul'da terör operasyonu

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde eş zamanlı olarak terör operasyonu düzenlendi.

İstanbul'da Sultangazi ilçesinde özel harekat polislerinin de desteğiyle eş zamanlı operasyon düzenlendi. Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

ADRESLER DAHA ÖNCE TESPİT EDİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultangazi'de önceden tespit edilen adreslere özel harekat polislerinin desteğiyle eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

3 MAHALLEDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Operasyon kapsamında polis ekipleri Sultangazi'nin Gazi, 75. Yıl ve Yunus Emre mahallelerinde, çevrelerinde zırhlı polis araçlarıyla güvenlik önlemi alınan 10'dan fazla adrese özel harekat polisleri öncülüğünde girdi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alınırken ekipler, gözaltına alınanların evlerinde ve gösterilen yerlerde arama çalışmaları yaptı.

VATAN CADDESİ YERLEŞKESİNE GÖTÜRÜLDÜLER

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK OPERASYONU

Dün gece Ankara'da ise cumhuriyet tarihinin en büyük katılımlı denetimi gerçekleşti. 'Başkent Huzur Operasyonu' adı altında İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'ın talimatıyla 8 bin 600 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda araçlar kontrol edildi, gece eğlence merkezleri denetlendi.

TÜRKİYE TARİHİNDE BİR İLK

Operasyon, katılım ile Türkiye tarihinin en kapsamlı operasyonu olarak da tarihe geçti. Operasyonda şahısların GBT kayıtları sorgulandı ve kişilerin üst, araç ve çantalarında aramalar yapıldı.

Ankara iline giriş yapılan bütün anayollar ile şehir merkezindeki 70 noktada yol kontrolü yapılarak, araçlar ve kişilerin üstleri arandı.

Yorumlar