İstanbul'da hafta sonunda durumu? Meteoroloji hazırlıklı olunması konusunda uyardı!

İstanbul da hafta sonunda beklenen hava durumuna ilişkin açıklama Meteorolojiden yapıldı. Uyarılara kulak verin!

Hafta sonunun başlamasına saatler kala sizin için hava durumunu araştırdık. Gün içinde yapacağınız tüm sosyal aktivitelerin sorun haline dönüşmemesi için önlemlerinizi almakta geç kalmayın. Meteoroloji hafta sonunda İstanbul da yaşanacak hava durumu ile ilgili son derece kritik uyarılarda bulundu. Son dakika sürprizi yaşamamak ve hazırlıksız hafta sonunda zorda kalmamak için bunları yapmayı ihmal etmeyin.

İstanbul yarın oldukça büyük bir kalabalığa sahne olacak. Gün içinde çalışmayan herkesin şehrin işlek noktalarında birikmesi hem trafiği yoğunlaştırırken hem de hafta sonunda yaşanması beklenen şiddetli fırtına ve yer yer yağmurun hayatı felç etmemesi için dikkat etmeniz de fayda var.

İSTANBUL DA ÇATILARIN UÇMASINA KARŞI UYARI! ŞİDDETLİ FIRTINA ÇIKABİLİR.

İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak sorusunun yanıtı vatandaşların sorguladığı konular arasında yer almaya başladı. Hafta sonu gezmeyi planlayan vatandaşlar, Meteorolojiden gelen bilgilere göre hareket edecek. Peki, İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak? İşte detaylar.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu olması tahmin ediliyor. Trakya, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak şeklinde görülmesi bekleniyor. Kuzey, iç ve doğu bölgelerde sis ve pus hadisesiyle gece saatlerinden sonra iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği öngörülüyor.

Yorumlar