İstanbul Şirinevler de patlamanın nedeni belli oldu! Son Dakika!

İstanbul Yenibosna'da Şirinevler 75. Yıl polis merkezi yakınlarında patlama meydana geldi. Patlamanın nedeniyle ilgili açıklama gelirken, karakol ve askerlik şubesinin yakınlarında meydana geldiği belirtilirken olayla ilgili 1 şüpheli aranıyor.

İstanbul Şirinevler de saat 15.50 sıralarında patlama meydana geldi. İstanbul Yenibosna Şirinevler 75. yıl polis merkezi yakınlarında meydana gelen patlamada 10 kişi yaralanırken yaralılar arasında ağır yararlı bulunmuyor. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis aracı yönelendirilirken patlamanın olduğu bölgede bulunan araçların zarar gördüğü belirtiliyor. Şiddetli patlama sesi etrafta büyük panik yaratırken olayla ilgili 1 kişi aranıyor. Patlamanın nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama olmamasına karşın ilk bilgilere göre patlamanın motosikletin içerisine yerleştirilmiş bombanın patlaması sonucu meydana geldiği belirtildi.

HENÜZ NEDENİ AÇIKLANMADI

İstanbul'da Şirinevler'de saat 15.50 sularında 75. yıl polis merkezi yakında bir patlama oldu. Bölgeye Olay Yeri İnceleme ekipleri, polisler ve ambulanslar sevk edildi. Teyit edilmeyen bilgilere göre bir araçta patlama olduğu bilgisi var. Polis ekipleri bölgeden vatandaşları tahliye ediyor. Patlama sonrası silah sesi duyulduğu da gelen bilgiler arasında.

MOTOSİKLETLİ BİR KİŞİ ARANIYOR

Şirinevelerde meydana gelen patlama ile ilgili olay yerinden elinde kaskla ve motorsikletle uzaklaşan bir kişinin arandığı yönünde. 

 

İSTANBUL VALİSİ VASİP ŞAHİN: 'SALDIRI BOMBALI MOTOSİKLETLE YAPILDI'

Yeninbosna'da meydana gelen patlamanın nedeni ile ilgili olarak, İstanbul Valisi Vasip Şahin Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi yakınındaki saldırının, bomba yüklü motosiklet ile yapıldığını duyurdu. Vasip Şahin, Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi yakınında 10 Kişinin yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada "Bahçelievler ilçesi Fatih Caddesinde bombalı motosikletin patlatılması sonucu, ilk tespitlere göre biri ağır, beş vatandaşımız yaralanmıştır." dedi.

PATLAMADA 10 KİŞİ YARALANDI

Yenibosna'daki patlamada Yaralanan 10 kişi Bahçelievler Devlet Hastanesi, Özel Nisa Hastanesi ve Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralıların isimleri ise şöyle:

Seydo Çetinkaya
Nanifer Civelek
Kuddusi Bezmekçi
Mehmet Pehlivanoğlu
Oğuzhan Belice
Eyüp Terdi
Umut Özkan
Adem Öncü
Tekin Doğan
Kubilay Yıldız

Yorumlar