İstanbul Avcılar'da dolu yağışı esnasında araçlar hasar gördü

İstanbul'da beklenen dolu yağışı Avcılar'da şiddetli bir şekilde etki gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış açıklamasının ardından uzmanlardan gelen dolu uyarısı İstanbulluları alarma geçirdi.

İstanbul'da beklenen yağış Avcılar'da başladı. Avcılar'da yoğun dolu yağışı görülüyor. İstanbul çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bugün 17.00-22.00 saatleri arasında il genelinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar görülebilir.

Avcılar'da vatandaşların kamerasına yansıyan görüntüler dolu yağışının etkisini böyle gösterdi. İşte o anlar...

İSTANBULLULAR ALARMA GEÇTİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış açıklamasının ardından uzmanlardan gelen dolu uyarısı İstanbulluları alarma geçirdi. Vatandaşlar araçlarını korumak için ilginç yollara başvurdu. Binlerce kişi ise kapalı otoparklara akın etti. Şehir genelinde neredeyse tüm kapalı park yerleri doldu.

KAPALI OTOPARKLAR DOLDU

İstanbul’daki kapalı otoparklarda da yoğunluk yaşanıyor. Üsküdar’daki 4 katlı bir otopark doldu taştı. 300 araç kapasitesi olan otoparkın doluluk oranının yüzde 100 çıktığı otoparkta, yetkililer girişe “dolu” tabelası koydu. Tabelayı gören sürücüler ise başka otoparklara yönlendi. Otopark görevlisi Erol Korkmaz, “Dolu uyarısı nedeniyle vatandaşlarımız akşam saatinden itibaren otoparka gelerek önlemini almaya başladı. Şu anda otoparkımızda 300 araç var. Otoparkımız dolduğu için uyarı tabelası koyduk” diye konuştu.

Yorumlar