iPhone kullanıcıları için Whatsapp'a 3 yeni özellik geldi!

Dünyada özellikle Türkiye'de en çok methedilen anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a iPhone kullanıcılarını sevindirecek özellikler geldi.

İstatistikleri ve arayüz kolaylığı ile mesajlaşma uygulamalarının zirvesinde bulunan Whatsapp, iOS uygulaması için yeni yılın ilk güncellemesini kullanıcılarıyla paylaştı.

Dünyanın en fazla rağbet gören anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, bugün iOS için 2.19.10 sürümünü yayına soktu. Bu bağlamda yeni gelen güncelleme ile kullanıcılar grup sohbetlerinde yer alan mesajları özel olarak yanıtlayabilecek, videolar ve resimler için çıkartma kullanabilecek ve WhatsApp'ın 3D Touch desteğini kullanabilecek.

Grup sohbetlerinde özel olarak yanıtlamak isterseniz yeni sürümle bu mümkün kılınıyor. Normalde alıntılayarak grup içerisinde cevaplanırken artık alıntı yaparak özel olarak mesaj sahibine düşündüklerinizi yazabileceksiniz. Bu özellikler Android sürümü için uzun zamandır kullanımdaydı.

Bugüne kadar iPhone kullanıcıları WhatsApp'da videolarının ve resimlerinin üzerine metinler, saat ve emojiler ekleyebiliyorken artık kullanıcıların en çok beğendiği özellik olan 'çıkartma' özelliği kullanıma sunuldu.

Bir kişinin durumuna bakmak fazlasıyla meşakkatli bir hal alıyordu. Artık cihazında 3D Touch özelliği bulunan iPhone kullanıcıları Durumlar sekmesinden istediği kişinin durum simgesinin üzerine sıkı bir şekilde parmağını bastırdığında kişinin Whatsapp durumunun önizlemesini görebilecek.

Yorumlar