iPhone 7 için geri sayım bitiyor!

Apple’ın merakla beklenen akıllı telefon modeli iPhone 7, bugün ABD’nin San Francisco şehrinde tanıtılacak.

Apple’ın merakla beklenen akıllı telefon modeli iPhone 7, bugün ABD’nin San Francisco şehrinde tanıtılacak.

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Apple’ın merakla beklenen akıllı telefon modeli iPhone 7, bugün ABD’nin San Francisco şehrinde tanıtılacak. Tanıtım lansmanının Türkiye saati ile 20:00’de başlaması bekleniyor.

iPhone 7 hakkında her gün farklı söylentiler ortaya çıktı. Kullanıcıların telefonla ilgili merakları da arttı. Peki iPhone 7’nin iPhone 6s’ten farkı ne olacak? İşte detaylar...

TASARIMDAKİ DEĞİŞİKLİKLER

iPhone 7’de beklenen ilk değişiklik tasarımda olacak. iPhone 7 modelinin tasarımı, iPhone 6 ailesine benzeyecek olsa da anten çizgilerinin değişikliği başta olmak üzere ufak dokunuşlar bekleniyor. iPhone 7’ye iki yeni renk seçeneği bekleniyor. Bunlardan biri parlak siyah, diğeri ise mavi olacak.

IPHONE 7 DE SUYA DAYANIKLI OLACAK

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri için bir başka iddia da suya dayanıklı olacağı. iPhone 6s modelinin donanımında özel bir kaplama malzemesi kullanan Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin suya dayanıklılığını artırmıştı. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ta tam anlamıyla bir dayanıklılık bekleniyor. IP sertifikasıyla bu dayanıklılığın belgelendirilmesi de beklentiler arasında.

iPhone 7 Plus modelinde yer alacak olan çift kamerada tek değişiklik olmayacak. Yeni iPhone modelleri 4K çözünürlükte 60 kare/saniye hızında video kaydı yapabilecek. Bu da depolama alanında artışı sağlayacak. Baz modelin 32 GB, en üst versiyonun ise 256 GB olması bekleniyor. Böylelikle 4K videolara daha fazla yer açılacak.

Yorumlar