Instagram'a dev güncelleme: Fazla vakit geçirenleri uyaracak!

Instagram bir yeniliğe daha imza atarak oldukça ilginç bir güncelleme gündeme getirdi. Yeni güncellemeyle instagram uygulamada çok fazla zaman geçirip tüm gönderileri gördüğünüz zaman sizi uyaracak.

Popüler uygulama Instagram, bu yıl neredeyse her hafta yeni bir güncelleme yayınlamaya başladı. Sürekli olarak kullanıcı deneyimini artıran uygulamanın piyasa değerinin 100 milyar dolar aştığı belirtiliyor. Instagram şimdi de uygulamada çok fazla zaman geçiren kişiler için bir özellik devreye soktu.

UYARI EKRANI ÇIKIYOR

Instagram uygulamasında kullanıcılar tarafından uzun süredir talep edilen ‘Hepsini Gördün’ özelliği bugün itibariyle yayınlandı. Uygulamayı en son açtığınız andan şimdiye kadar yayınlanan yeni fotoğraf ve videoların tamamını izlediğiniz zaman karşınıza bir uyarı ekranı çıkıyor.

BAĞIMLILIĞI AZALTMAYI HEDEFLİYOR

Geçtiğimiz aylarda test edilmeye başlanan ve bugün kullanıma sunulan ‘Hepsini Gördün özelliği, Instagram’da çok fazla zaman geçiren kişilerin bağımlılığını azaltmayı hedefliyor.

Basit bir çalışma mantığı olan özellik, son iki gün içerisinde yayınlanan tüm gönderilere baktığınız zaman sizi uyarıyor. Uyarı ekranında ‘son iki gün içinde yayınlanan tüm gönderileri gördün’ yazıyor.

Bu yeni özellikle beraber tüm paylaşımları gördüğünü farkeden kişiler Instagram’a biraz ara vermesi konusunda uyarılıyor ve gözden hiçbir şeyin kaçmadığından emin oluyor.

Yorumlar