Instagram fenomeni çift evinde ölü bulundu

Sosyal medya platformu Instagram'ın ünlü çifti Michelle Avila ve Christian Kent evinde ölü bulundu.

Dünyayı gezen ve bu gezilerden fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Michelle Avila ve Christian Kent kısa sürede sosyal medyada çok konuşulmaya başlanmıştı. Instagram fenomeni çift evlerinde ölü bulundu.

SARILMIŞ HALDE BULUNDULAR

Instagram fenomeni çift Michelle Avila (23) ve Christian Kent (20) ABD'nin California eyaletindeki evlerinde birbirlerine sarılmış halde ölü bulundu.

FAZLA ALKOL ALMADIKLARI İDDİA EDİLDİ

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla tanınan Instagram fenomeni çiftin, Newport Beach'te arkadaşları ile kumsal partisinde olduğu ve antibiyotik kullandıkları için fazla alkol almadığı iddia edildi.

"TIPKI ROMEO VE JULİET GİBİ..."

Partiden erken ayrılan çiftin birbirlerine sarılmış cansız bedenlerini akşamüstü 4 sularında Michelle'nin annesi buldu.

Aile, yaptıkları açıklamada "Tıpkı Romeo ve Juliet gibi birbirlerinin kollarında can verdiler" ifadelerini kullandı.

UYUŞTURUCU VE ALKOL KARIŞIMI SEBEP OLMUŞ OLABİLİR

Ailesi genç çiftin uyuşturucu kullanmadığını antibiyotik ve alkol karışımı sebebiyle zehirlenerek öldüğünü tahmin ediyor.

Öte yandan toksikoloji raporu henüz çıkmasa da Mirror Gazetesi çiftin aşırı doz uyuşturucu nedeniyle öldüğünü öne sürdü. 

"AİLELER ÇOCUKLARININ GÜVENDE OLUP OLMADIĞINDAN HABERDAR OLMALILAR"

Olayın ardından açıklama yapan Michelle'nin babası Paulo "Aileler çocuklarının güvende olup olmadıklarından haberdar olmalıdırlar, her şeyin mükemmel görünüyor olması her şeyin gerçekten mükemmel olduğu anlamına gelmiyor" dedi.

Yorumlar