Instagram dünya genelinde anlık çökme yaşadı

Instagram çöktü mü? Sorusu 22:00 itibari ile dünyanın pek çok bölgesinde en çok aratılan sorular arasında yer aldı. Birçok kullanıcı Instagram'a erişim sorunu yaşadığnı ifade ediyor. Peki Instagram neden çöktü? Detaylar haberimizde.

Mobil cihazlarda akış yenileme hataları veren Instagram, masaüstünde de kullanılamıyor. Özellikle Avrupa'da ve ABD'de ciddi erişim problemleri yaşanırken, ülkemiz de listeye dahil olmuş durumda.

Instagram'a erişim sorunu, bazı kullanıcılar tarafından saat 22.00 itibari ile ifade ediliyor. Türkiye'de İstanbul'da hafif şekilde Instagram'a erişim sorunu yaşanırken, Avrupa'nın bazı bölgerinde ve İngiltere'de erişim sorunu daha fazla yaşanıyor. Amerika'da ise Instagram erişim sorunu yoğun şekilde yaşanıyor.

INSTAGRAM NEDEN ÇÖKTÜ?

Sorunun neden kaynaklandığına dair resmi bir açıklama yapılmamış olsa da benzer anlık çökmelerin dönem dönem yaşandığı Instagram kullanıcıları tarafından bilinmekte. Instagram erişim sorunu ile ilgili güncel gelişmeler yaşandıkça haberimizden takip edebilirsiniz.

Yorumlar