Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilmiyor?

Instagram çöktü mü? Birçok Instagram kullanıcısı bugün hesabına giriş yapamadı. Peki Instagram'a neden girilmiyor? Detaylar Ajanshaber.com'da...

Milyonlarca insanın kullandığı sosyal ağlardan bir tanesi olan Instagram'a bugün giriş sorunu yaşandı. Kullanıcılar Instagram çöktü mü sorusunu aratmaya başladı. Hesaplarına giriş yapamayan kullanıcılar yine Instagram'ın çöktüğünü düşündü. Peki Instagram'a neden girilmiyor?

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

En çok kullanılan uygulamalardan bir tanesi olan Instagram'a giriş sonu yaşanıyor. Kullanıcılar Instagram çöktü mü sorusunu merak ediyor. Arada bir yaşanan bu hadise insanları merak içinde bırakıyor. Instagram'ı ne zaman geri geleceği bilinmiyor. Instagram'a neden girilmiyor sorusunun cevabı ise şuanlık muamma.

Sunuculardan kaynaklı bu durum yine de herkesi etkilememiş gibi görünüyor. Bazı kullanıcılar uygulamaya erişmekte sorun yaşamazken, her 10 kişiden neredeyse 8’i şu an servise bağlanmakta sıkıntı yaşıyor.

Instagram'ın neden böyle bir sıkıntı yaşadığı henüz bilinmiyor.

WEBTEN DE GİRİLEMİYOR

Mobilden Instagram'a ulaşamayan kullanıcılar web yoluyla platforma girdiklerinde "Oops, an error occurred." (Bir hata meydana geldi) uyarısı alıyorlar.

Yorumlar

Çok Okunan Haberler
ABD'de TikTok yasaklanıyor!